Villkor

Hitta resa är en gratis oberoende tjänst som får ersättning via affiliatelänkar. Detta innebär att när du bokar något via länkarna som finns angivna på hittaresa.se erhåller vi ersättning från tredje part. Dock påverkar detta inte priset på din resa på något vis.

Vi söker själva upp erbjudanden direkt från flygbolagen eller via olika bokningssidor. Oftast är dessa erbjudanden tidsbegränsade och vi kan därför inte garantera att dessa erbjudanden finns kvar (eller till samma pris som angivet hos hittaresa.se) då du går in för att boka. Vi kan inte heller ta något ansvar för om något är fel angivet.

Om något blir fel vid din bokning eller om du har frågor angående en specifik resa bör du kontakta reseleverantören direkt. Var alltid noga med att kolla igenom reseinformationen och villkoren som gäller för din resa innan du genomför din bokning.

Ansvarsfriskrivning
Vi kan inte garantera att innehållet på de erbjudanden som läggs ut på hittaresa.se visar tex dolda avgifter, dolda fel, eller avgifter som tillkommer när du väl ska genomföra din bokning hos reseleverantören.