Om Hitta resa

Hitta resa är en blogg där vi samlar Sveriges bästa reseerbjudanden. Vi vill göra det lätt för dig att hitta fantastiska resor, utan att behöva spendera timmar åt att söka, jämföra och läsa recensioner. Därför gör vi det åt dig! Vi söker igenom olika sighter efter de bästa, billigaste eller mest prisvärda resorna. Vi läser recensioner för att vara säkra på att andra varit nöjda med sin vistelse på de hotell vi rekommenderar. Vi tittar både på pris, avgångstider och mellanlandningar osv. Allt du behöver göra är att följa länken och boka din drömresa!

Olika alternativ
Ibland tar vi med några olika alternativ på hotell eller flyg eftersom vi vet att alla föredrar och prioriterar olika saker när det kommer till resor. För vissa är ett lågt pris det absolut viktigaste medan andra kanske prioriterar bekvämare avgångstider till exempel.

Låt dig inspireras!
Ser du ett tips om en resa hos oss men datumen passar inte? Misströsta inte! Följ helt enkelt länken men välj sedan de datum som passar dig bäst. Kanske finns resan tillgänglig på din nya datum också. Ibland skiljer det bara några kronor i pris, ibland mer. Låt dig inspireras av alla fantastiska resor vi hittar och lägg till datum som kanske passar dig bättre.

Ansvar
Hitta resa är inte en resebyrå och har inget ansvar för resorna i sig. Vi förmedlar endast erbjudanden som du sedan själv bokar genom att följa länkarna på vår sida.