London över Påsk

2020-01-07

Flyg och hotell i fyra nätter över påsk för 1855 kr!


Passa på att resa bort i påsk!
Runt våra storhelger stiger alltid priserna på resor men idag har jag hittat ett riktigt bra erbjudande för dig som vill resa bort över påsk.
Tänk dig att strosa runt på Londons gator i vårvärmen eller ta en promenad genom Hyde Park. Varför inte även passa på att boka in ett klassiskt Afternoon Tea?


Flygbiljetter

Med de här biljetterna flyger du från Köpenhamn till London över påsk för 722 kr.

Hotell

Det hotell jag valt ut idag är Premier Inn London Docklands ExCel. Detta är ett 3-stjärnigt hotell som ligger en bit ifrån centrala London men med närhet till både Canary Wharf och O2 Arena samt att DLR-stationen Prince Regent ligger bara 5 minuters promenad härifrån.
På detta hotell kan ni bo två personer i fyra nätter över påsk för bara 2266 kr. Alltså så lite som 1133 kr per person! När vi lägger till priset för flygbiljetterna har vi flyg och boende i fyra nätter över påsk för bara 1855 kr per person när ni är två stycken som reser tillsammans.

Boka

Klicka här för att komma till flygbiljetterna.
Klicka här för att komma till Premier Inn London Docklands ExCel.


Annan information

Var alltid noga med att kontrollera eventuellt tillkommande avgifter innan du genomför din bokning. Dubbelkolla också gärna vad flygbolagen har för bagageregler och vad som ingå i din biljett. 
Kontrollera även så att alla datum stämmer överens med vad du vill boka och att rätt antal personer är ifyllt.


Ansvar
Hitta resa är ingen resebyrå och har inget ansvar för resorna i sig. Vi förmedlar endast erbjudanden som vi hittar och det är sedan du själv som bokar genom att följa länkarna på vår sida.  

Lämna ett svar