Weekend i Warszawa

2020-02-27

Flyg och 5-stjärnigt lyxhotell i Warszawa för 1458 kr!


Sugen på en lyxig weekend i vår? Då har jag resan för dig!
Idag har jag satt ihop ett fantastiskt erbjudande för dig som är sugen på en riktigt lyxig weekendresa – utan att behöva betala skjortan för det! Res iväg till vackra Warszawa och bo på fint 5-stjärnigt hotell. Unna dig en massage, slappna av i poolen och njuta av staden.


Flygbiljetter

Med de här biljetterna flyger du tur/retur från Göteborg till Warszawa i slutet på april för 318 kr!

Hotell

Sofitel Warsaw Victoria är ett lyxigt 5-stjärnigt hotell i högsta klass. Hotellet ligger centralt beläget i Warszawa. Här finns även en fantastisk inomhus pool och möjlighet att boka massagebehandlingar.
På Sofitel Warsaw Victoria kan ni bo två stycken i två nätter för 2279 kr. Alltså så lite som 1140 kr per person när ni är två stycken som reser tillsammans!
När vi lägger ihop detta med priset för flygbiljetten har vi Flyg och 5-stjärnigt hotell i Warszawa för 1458 kr!

Boka

Klicka här för att komma till flygbiljetterna.
Klicka här för att komma till Sofitel Warsaw Victoria.


Annan information

Var alltid noga med att kontrollera eventuellt tillkommande avgifter innan du genomför din bokning. Dubbelkolla också gärna vad flygbolagen har för bagageregler och vad som ingå i din biljett. 
Kontrollera även så att alla datum stämmer överens med vad du vill boka och att rätt antal personer är ifyllt.


Ansvar
Hitta resa är ingen resebyrå och har inget ansvar för resorna i sig. Vi förmedlar endast erbjudanden som vi hittar och det är sedan du själv som bokar genom att följa länkarna på vår sida.  

Lämna ett svar