Sportlov i Italien

2020-01-22

Fly & drive
Flyg och hyrbil i en vecka för 856 kr!


Sugen på en resa över skolornas sportlov?
Gör en roadtrip i Italien med start i Milano. Ni hinner se mycket på en vecka! Vad säg som Pisa, Florens, Rom och Venedig till exempel?

Vill du ha tips och råd kring en roadtrip i Italien? Jag hjälper dig gärna att planera!


Flygbiljetter

Med de här biljetterna flyger du från Göteborg till Milano för 566 kr över en av sportlovsveckorna.

Passar inte datumen?
Fler datum finns till liknande priser. Jag hjälper dig gärna att hitta dem!

Passar det dig bättre att flyga från Stockholm Skavsta finns biljetter för 718 kr, även detta i samband med skolornas sportlovsveckor.


Hyrbil

För så lite som 580 kr kan man hyra en bil i en hel vecka i Milano! Alltså bara 290 kr per person när ni är två stycken som reser tillsammans!

När vi lägger ihop detta med flygbiljetten från Göteborg har vi Flyg och hyrbil i en vecka för 856 kr per person när ni är två stycken som reser tillsammans. Är ni ännu fler, som tex. en hel familj, blir priset per person ännu lägre.


Boende

När du funderat ut vilka städer du vill besöka är du välkommen att höra av dig om du vill ha hjälp att hitta rätt boende. Jag hjälper dig gärna!

Boka

Klicka här för att komma till flygbiljetterna från Göteborg.
Klicka här för att komma till flygbiljetterna från Stockholm Skavsta.
Klicka här för att komma till hyrbilar.


Annan information

Var alltid noga med att kontrollera eventuellt tillkommande avgifter innan du genomför din bokning. Dubbelkolla också gärna vad flygbolagen har för bagageregler och vad som ingå i din biljett. 
Kontrollera även så att alla datum stämmer överens med vad du vill boka och att rätt antal personer är ifyllt.

När du hyr bil är det viktigt att kontrollera vilka försäkringar som ingår och givetvis att du bokar bilen från rätt plats där du vill hämta upp den.


Ansvar
Hitta resa är ingen resebyrå och har inget ansvar för resorna i sig. Vi förmedlar endast erbjudanden som vi hittar och det är sedan du själv som bokar genom att följa länkarna på vår sida.  

Lämna ett svar