Hawaii

2020-01-13

Flyg till Honolulu för 6661 kr!


Hawaii med sol, hav, surf, tropiska regnskogar, ljuvliga stränder och en härlig Aloha-känsla!
Vad sägs om att spendera en stor del av november månad i detta tropiska paradis? Här presenterar vi flygbiljetter till ett riktigt bra pris och även tips på hur du kan få till din Hawaii resa utan att lägga ner en förmögenhet.


Flygbiljetter

Med de här biljetterna flyger du från Köpenhamn till Honolulu i november för 6661 kr!

Boende Hawaii

Hawaii är en ögrupp som består av flera olika öar. Det är ingen hemlighet att Hawaii anses vara ett exklusivt och dyrt resmål. Vare sig du väljer att stanna hela resan på Oahu, dit du flyger in, eller ta dig vidare till andra öar är ofta det absolut mest prisvärda alternativet att hyra en lägenhet via till exempel Airbnb eller HomeAway istället för att välja att bo på hotell.

Personliga erfarenheter

Jag, Anna, som driver Hitta Resa, spenderade fem veckor på Hawaiiön Maui en vinter för två år sedan tillsammans med min familj. På lifebythesea.se finns tips på hur man kan lyckas få sitt boende upp till 50% billigare samt mycket inspiration till en Hawaiiresa. Vi betalade så lite som ca. 4700 kr per vecka för boende för 4 personer, på den som sägs vara den dyraste av alla Hawaiiöarna!
Du hittar detta genom att klicka här.

Boka

Klicka här för att komma till flygbiljetterna.


Annan information

Var alltid noga med att kontrollera eventuellt tillkommande avgifter innan du genomför din bokning. Dubbelkolla också gärna vad flygbolagen har för bagageregler och vad som ingå i din biljett. 
Kontrollera även så att alla datum stämmer överens med vad du vill boka och att rätt antal personer är ifyllt.


Ansvar
Hitta resa är ingen resebyrå och har inget ansvar för resorna i sig. Vi förmedlar endast erbjudanden som vi hittar och det är sedan du själv som bokar genom att följa länkarna på vår sida.  

Lämna ett svar