Weekend i Montenegro

2020-01-08

Flyg och boende i tre nätter för 1054 kr!


Har du varit i Montenegro?
Detta otroligt vackra land har mycket att erbjuda. Ta chansen och boka en weekendresa till Montenegro för att känna på landet. Njut av fantastiska omgivningar, ljuvlig mat och känn hur vårsolen värmer upp dig!


Flygbiljetter

Med de här biljetterna reser du från Stockholm Skavsta till Podgorica i Montenegro i mitten på mars för bara 452 kr!

Hotell

I Montenegro finns otroligt många vackra platser att bo på. Här har jag valt ut två lägenhetshotell som ligger i fantastiska omgivningar.
Först ut har vi Apartments Nikcevic som är ett 3-stjärnigt lägenhetshotell. Här bor du med fantastisk utsikt över vattnet.
Apartments Nikcevic kan ni bo två personer i tre nätter för 1204 kr. Alltså så lite som 602 kr per person! Tillsammans med flygbiljetterna har vi då flyg och boende i tre nätter för 1054 kr per person när ni är två stycken som reser tillsammans.

Ett annat alternativ är Apartments Andrija. Även detta 4-stjärniga lägenhetshotell har otrolig utsikt över vattnet och här kan ni bo två personer i tre nätter för 1451 kr. Eller 726 kr per person.

Boka

Klicka här för att komma till flygbiljetterna.
Klicka här för att komma till Apartments Nikcevic.
Klicka här för att komma till Apartments Andrija.


Annan information

Var alltid noga med att kontrollera eventuellt tillkommande avgifter innan du genomför din bokning. Dubbelkolla också gärna vad flygbolagen har för bagageregler och vad som ingå i din biljett. 
Kontrollera även så att alla datum stämmer överens med vad du vill boka och att rätt antal personer är ifyllt.


Ansvar
Hitta resa är ingen resebyrå och har inget ansvar för resorna i sig. Vi förmedlar endast erbjudanden som vi hittar och det är sedan du själv som bokar genom att följa länkarna på vår sida.  

Lämna ett svar