Phuket

2019-11-27

Två veckor i Phuket för 5145 kr!


Inte hittat den där vinterresan ännu? Då tycker jag att du ska titta närmare på den här resan till Phuket som jag har tagit fram idag.
Vad sägs om två veckor med sol, stränder och palmer precis innan jul? Ljuvligt, eller hur?

Flygbiljetter

Med de här biljetterna flyger du med direktflyg från Köpenhamn till Phuket för bara 3598 kr!

Hotell

Väl framme i Phuket finns otroligt många hotell att välja på, i alla möjliga prisklasser. Idag har jag valt ut två stycken 3-stjärniga hotell som fått bra recensioner och som ändå har väldigt bra priser.

Först ut har vi Phuketa Hotel som ligger en liten bit ifrån Phuket Town. Här finns en fin utomhuspool och även en restaurang. Du kan läsa mer om hotellet om du klickar dig in här.
På Phuketa Hotel kan ni bo två personer i 15 nätter för så lite som 3093 kr, eller 1547 kr per person!

Väljer vi detta hotellet har vi alltså två veckor i Phuket, inkl. flyg och hotell för 5145 kr per person när ni är två stycken som reser tillsammans!

Ett annat alternativ är The Resort Happy Elephant som också erbjuder boende till ett riktigt bra pris. Här har man även sitt eget pentry på rummet och hotellet har en fin utomhuspool.
Här kan ni bo två personer i 15 nätter för 4459 kr, eller 2230 kr per person.

Boka

Klicka här för att komma till flygbiljetterna.
Klicka här för att komma till Phuketa Hotel.
Klicka här för att komma till The Resort Happy Elephant.


Annan information

Var alltid noga med att kontrollera eventuellt tillkommande avgifter innan du genomför din bokning. Dubbelkolla också gärna vad flygbolagen har för bagageregler och vad som ingå i din biljett. 
Kontrollera även så att alla datum stämmer överens med vad du vill boka och att rätt antal personer är ifyllt.


Ansvar
Hitta resa är ingen resebyrå och har inget ansvar för resorna i sig. Vi förmedlar endast erbjudanden som vi hittar och det är sedan du själv som bokar genom att följa länkarna på vår sida.  

Lämna ett svar