Krakow i December

2019-09-19

Flyg och tre nätter på 5-stjärnigt hotell för 1246 kr!


Unna dig några dagar av lyx och avkoppling i vinter!
Den här resan går till Krakow i mitten på december.

Flygbiljetter

Med de här biljetterna flyger du från Göteborg till Krakow för 513 kr. Dessa biljetter ger dig mycket tid på plats i Krakow då du flyger tidigt på ditvägen och sent på hemvägen. Perfekt med andra ord!

14-17 december.

Hotell


Hotel Dwór Kościuszko är ett lyxigt 5-stjärnigt hotell som ligger i en vacker byggnad i ett lugnt kvarter vid parken Kościuszko i Krakow. Härifrån tar du dig snabbt in till centrum med den närliggande spårvagnsförbindelsen.
Här kan ni bo två stycken i tre nätter för så lite som 1642 kr! Alltså bara 821 kr per person. Dessutom ingår frukostbuffé i priset!

Lägger vi till priset för flygbiljetten får vi alltså flyg och boende i tre nätter på 5-stjärnigt hotell för 1246 kr per person när ni är två stycken som reser tillsammans!

Boka

Klicka här för att komma till flygbiljetterna.
Klicka här för att komma till Hotel Dwór Kościuszko.


Annan information

Var alltid noga med att kontrollera eventuellt tillkommande avgifter innan du genomför din bokning. Dubbelkolla också gärna vad flygbolagen har för bagageregler och vad som ingå i din biljett. 
Kontrollera även så att alla datum stämmer överens med vad du vill boka och att rätt antal personer är ifyllt.


Ansvar
Hitta resa är ingen resebyrå och har inget ansvar för resorna i sig. Vi förmedlar endast erbjudanden som vi hittar och det är sedan du själv som bokar genom att följa länkarna på vår sida.  

Lämna ett svar