Cancún

2019-09-11

En vecka i Cancún för 4637 kr!


Vad sägs om en resa till Mexico i mars?
Idag har jag satt ihop en resa med flyg och hotell i en vecka till kanonpris! Dessutom finns fler flygavgångar att välja på här nedan.

Flygbiljetter

Med de här biljetterna reser du från Stockholm till Cancún från 3703 kr!

18-25 mars.

11-18 mars.

3-17 mars.

Hotell

Här har jag tagit med två olika förslag på hotell i lite olika prisklass. Priserna är för två personer i en vecka mellan den 18-25 mars.


Hotel Antillano är ett 3-stjärnigt hotell som fått bra recensioner från tidigare gäster. Hotellet ligger nära Cancúns centrum.
Här kan ni bo två stycken för 1867 kr. Alltså bara 934 kr per person!
Väljer du det här hotellet och flygbiljetterna mellan den 18-25 mars har du alltså flyg och hotell i en vecka för bara 4637 kr när ni är två stycken som reser tillsammans!

Ett annat alternativ på hotell är Bell Air Collection Resort and Spa Cancun. Detta 4-stjärniga hotell ligger mycket vackert och har ett spa och en fin infinitypool.

Boka

Klicka på de olika bilderna eller datumen ovan för att komma till de olika flygbiljetterna eller hotellen.


Annan information

Var alltid noga med att kontrollera eventuellt tillkommande avgifter innan du genomför din bokning. Dubbelkolla också gärna vad flygbolagen har för bagageregler och vad som ingå i din biljett. 
Kontrollera även så att alla datum stämmer överens med vad du vill boka och att rätt antal personer är ifyllt.


Ansvar
Hitta resa är ingen resebyrå och har inget ansvar för resorna i sig. Vi förmedlar endast erbjudanden som vi hittar och det är sedan du själv som bokar genom att följa länkarna på vår sida.  


Lämna ett svar