Paris i oktober

2019-08-27

Flyg och hotell i tre nätter för 2068 kr!


Passa på att boka in en fin liten tripp till Paris i höst! Strosa längs Seine, beundra Eiffeltornet, njut av charmiga Montmartre och ät fantastisk mat.
Paris väntar på dig!

Flygbiljetter

Idag har jag tagit fram flygbiljetter till Paris från Skavsta, Arlanda och Köpenhamn. Alla är direktflyg och alla går mellan den 6-9 oktober. Välj den sträcka som passar dig bäst.

Från Skavsta 6-9 oktober

Från Arlanda, 6-9 oktober

Från Köpenhamn, 6-9 oktober


Hotell

Hotel Audran ligger i hjärtat av Montmartre och nära metron. Hotellet har fått mycket fina recensioner av tidigare gäster. Här kan ni bo två personer i tre nätter för bara 3297 kr, eller 1649 kr per person! Lägger vi till priset för flygbiljetterna från Skvasta har vi alltså flyg och hotell i tre nätter i Paris för så lite som 2068 kr per person när ni är två stycken som reser tillsammans!

Boka

Klicka här för att komma till flygbiljetterna från Skavsta.
Klicka här för att komma till flygbiljetterna från Arlanda.
Klicka här för att komma till flygbiljetterna från Köpenhamn.
Klicka här för att komma till Hotel Audran.


Annan info

Var alltid noga med att kontrollera eventuellt tillkommande avgifter innan du genomför din bokning. Dubbelkolla också gärna vad flygbolagen har för bagageregler och vad som ingå i din biljett. 
Kontrollera även så att alla datum stämmer överens med vad du vill boka och att rätt antal personer är ifyllt.


Ansvar
Hitta resa är ingen resebyrå och har inget ansvar för resorna i sig. Vi förmedlar endast erbjudanden som vi hittar och det är sedan du själv som bokar genom att följa länkarna på vår sida.  

Lämna ett svar