Dubai i november

2019-08-20

Flyg till Dubai i November för 1696 kr!


Tänk dig att byta kalla och gråa novemberdagar mot sol, stränder och storstad!
Låter det lockande? Då tycker jag att du ska fortsätta läsa om resan jag tagit fram idag!

Flygbiljetter

Hos Supersavertravel har jag hittat biljetter från Stockholm till Dubai för 1696 kr! Detta är ett direktflyg som bekvämt tar dig hela vägen fram till Dubai. Just den här resan går mellan den 9-16 november men fler datum finns tillgängliga med bra priser.

9-16 november.

Hotell


Hotels.com finns just nu ett fint erbjudande på Citymax Hotel Al Barsha i Dubai. Priset är sänkt till 3973 kr för två personer i 7 nätter. Alltså bara 1986 kr per person när ni är två stycken som reser tillsammans. Perfekt att passa på att boka nu innan priset stiger.

Även Flora Park Delux Hotel Apartments har ett specialerbjudande hos Hotels.com just nu. Här kan ni bo två stycken i 7 nätter för 5174 kr, vilket även det är ett bra pris!

Boka

Klicka här för att komma till Supersavertravel.
Sedan fyller du bara i destination och datum så hittar du biljetterna.
Klicka här för att komma till Citymax Hotel Al Barsha.
Klicka här för att komma till Flora Park Delux Hotel Apartments.


Annan info

Var alltid noga med att kontrollera eventuellt tillkommande avgifter innan du genomför din bokning. Dubbelkolla också gärna vad flygbolagen har för bagageregler och vad som ingå i din biljett. 
Kontrollera även så att alla datum stämmer överens med vad du vill boka och att rätt antal personer är ifyllt.


Ansvar
Hitta resa är ingen resebyrå och har inget ansvar för resorna i sig. Vi förmedlar endast erbjudanden som vi hittar och det är sedan du själv som bokar genom att följa länkarna på vår sida.  

Lämna ett svar