Phuket på höstlovet

2019-08-19

Paketresa till Phuket på höstlovet för 6189 kr!


Åk till Thailand över höstlovet! Njut av vackra stränder, härlig värme och fantastisk mat. Bada i solnedgången och ta vara på alla varma kvällar.

Flyg & hotell

Ibland vill man inte krångla till det. Ibland är helt enkelt en paketresa med flyg och boende i en och samma bokning det bästa alternativet. Som den här resan till Phuket över höstlovet till exempel.
Här bokar ni flyg och boende på samma ställe, en vecka i Thailand precis över höstlovet för 6189 kr per person när ni är två stycken som reser tillsammans.
Enkelt, smidigt och bekvämt!


Den här resan, som går mellan den 25-31 oktober, finns att boka hos Sembo. Flyget avgår från Köpenhamn men på Sembo kan man hitta samma resa till liknade pris även från Stockholm.

Boka

Klicka här för att komma till resan hos Sembo.
Sedan väljer du datumen 25-31 oktober och går vidare för att se detaljer för flyget osv.

Annan info

Var alltid noga med att kontrollera eventuellt tillkommande avgifter innan du genomför din bokning. Dubbelkolla också gärna vad flygbolagen har för bagageregler och vad som ingå i din biljett. 
Kontrollera även så att alla datum stämmer överens med vad du vill boka och att rätt antal personer är ifyllt.


Ansvar
Hitta resa är ingen resebyrå och har inget ansvar för resorna i sig. Vi förmedlar endast erbjudanden som vi hittar och det är sedan du själv som bokar genom att följa länkarna på vår sida.  

Lämna ett svar