Paris i Augusti

2016-06-25

Flyg och hotell i fyra nätter för 1513 kr!


Tänk dig att strosa runt i en av Europas mest romantiska storstäder under några dagar i augusti. Visst låter det ljuvligt! Kolla in det här erbjudandet som jag har letat upp idag.

Flygbiljetter

Med de här biljetterna flyger du med direktflyg från Stockholm Skavsta på tider som ger dig maximalt med tid på plats i Paris och priset är bara 580 kr!

14-18 augusti.

Hotell

Ibis Budget Paris Port De Montmartre är ett enkelt hotell som fått blandade recensioner av tidigare gäster. Det här hotellet passar perfekt om man är ute efter en billig vistelse i Paris. Här kan du bo fyra nätter för så lite som 1867 kr. Alltså bara 934 kr per person om ni är två stycken som reser tillsammans! Lägger vi till priset för flygbiljetten har vi då flyg och boende i fyra nätter för bara 1513 kr!

För dig som vill ha lite högre standard finns ett bra erbjudande hos booking.com på det 4-stjärniga Celeste Hotel & Spa Paris Batignolles. Det här hotellet ligger i Paris 17:e arrondissement, bara 550 meter från Moulin Rouge. Här bor du i vackert inredda rum och kan mot en kostnad få tillgång till hotellets spa.

Boka

Klicka här för att komma till flygbiljetterna.
Klicka här för att komma till Ibis Budget Paris Port De Montmartre.
Klicka här för att komma till Celeste Hotel & Spa Paris Batignolles.


Annan info

Var alltid noga med att kontrollera eventuellt tillkommande avgifter innan du genomför din bokning. Dubbelkolla också gärna vad flygbolagen har för bagageregler och vad som ingå i din biljett. 
Kontrollera även så att alla datum stämmer överens med vad du vill boka. 


Ansvar
Hitta resa är ingen resebyrå och har inget ansvar för resorna i sig. Vi förmedlar endast erbjudanden som vi hittar och det är sedan du själv som bokar genom att följa länkarna på vår sida. 

Lämna ett svar