Gdańsk i juli

2019-06-25

Flyg och boende i tre nätter på fantastiskt fint hotell för 1792 kr!

Om du längtar efter att komma iväg några dagar, koppla av, äta gott och bara ha det bra, då har jag resan för dig!

Flygbiljetter

Med de här biljetterna flyger du med direktflyg från Stockholm Skavsta till Gdańsk i juli mellan den 28-31 juli för 471 kr.

Från Stockholm Skavsta, 28-31 juli.


Hotell

Just nu har booking.com ett super erbjudande på ett otroligt fint 4-stjärnigt hotell mitt Gdańsks historiska stadskärna! Hotellet har fått väldigt fina recensioner av tidigare gäster och är väldigt populärt. Titta gärna in på Booking för att läsa mer om PURO Gdansk Stare Miastro och skynda dig att boka för erbjudandet är tidsbegränsat.

Just nu kan du alltså boka tre nätter på PURO Gdansk Stare Miastro för två personer för bara 2642 kr! Alltså bara 1321 kr per person om ni är två stycken som reser tillsammans. Lägger vi till priset för flygbiljetten har vi alltså flyg och tre nätter på detta fina hotell för bara 1792 kr!

Boka

Klicka här för att komma till flygbiljetterna.
Klicka här för att komma till PURO Gdansk Stare Miasto.


Annan info

Var alltid noga med att kontrollera eventuellt tillkommande avgifter innan du genomför din bokning. Dubbelkolla också gärna vad flygbolagen har för bagageregler och vad som ingå i din biljett. 
Kontrollera även så att alla datum stämmer överens med vad du vill boka. 


Ansvar
Hitta resa är ingen resebyrå och har inget ansvar för resorna i sig. Vi förmedlar endast erbjudanden som vi hittar och det är sedan du själv som bokar genom att följa länkarna på vår sida. 

Lämna ett svar