Rom i augusti

201-06-12

En vecka i Rom för 2499 kr!


Förläng sommaren och ta en vecka i Rom i mitten av augusti. Njut av värme, pasta och pizza i mängder. Kanske vill du ta dig ut till kusten några dagar istället för att lägga all tid inne i Rom. Möjligheterna är oändliga och Rom väntar på dig!

Flygbiljetter

Idag har jag hittat flygbiljetter från Göteborg till Rom i mitten av augusti för så lite som 692 kr!

Från Göteborg, 14-21 augusti.

Hotell

Här nedan har jag tagit med tre alternativ på hotell i lite olika prisklass.
Hoppas du hittar något du gillar!

Hotel Porta Pia är ett 3-stjärnigt hotell som ligger precis intill den gamla romerska muren.
Här kan två personer bo mellan den 14-21 augusti för 3614 kr. Alltså bara 1807 kr per person. Lägger vi till priset för flygbiljetten så har vi en vecka i Rom ink. flyg och hotell för endast 2499 kr per person om ni är två stycken som reser tillsammans!


Domus Sessoriana ligger i ett kloster från 900-talet. Här bor du alldeles intill basilikan Santa Croce. På boendet finns en takterrass med fantastisk utsikt över Rom.

Hotel Impero är ett 3-stjärnigt hotell som har en möblerad terrass med utsikt över Roms takåsar. Hotellet ligger bara 15 minuters promenad från Colosseum och Forum Romanum. 

Boka

Klicka här för att komma till flygbiljetterna.
Klicka här för att komma till Hotel Porta Pia.
Klicka här för att komma till Domus Sessoriana.
Klicka här för att komma till Hotel Impero.


Annan info

Var alltid noga med att kontrollera eventuellt tillkommande avgifter innan du genomför din bokning. Dubbelkolla också gärna vad flygbolagen har för bagageregler och vad som ingå i din biljett. 
Kontrollera även så att alla datum stämmer överens med vad du vill boka. 



Ansvar
Hitta resa är ingen resebyrå och har inget ansvar för resorna i sig. Vi förmedlar endast erbjudanden som vi hittar och det är sedan du själv som bokar genom att följa länkarna på vår sida. 

Lämna ett svar