Prag

2019-06-10

Flyg och boende på 4-stjärnigt hotell i tre nätter för 1081 kr!


Vill du förgylla semestern med ett besök i Prag? Då ska du kolla vidare på det här erbjudandet!
Prag har så mycket att erbjuda och är otroligt vackert under sommaren. Idag har du chansen att boka en resa till ett otroligt lågt pris!

Flygbiljetter

I slutet på juli kan du resa från Köpenhamn till Prag för så lite som 360 kr! Du flyger med direktflyg och är framme på under 1,5 timme.


Hotell

I Prag finns många prisvärda hotell och här nedan har jag valt ut ett som fått många bra recensioner av tidigare resenärer. Självklart kan man även hitta fler hotell till båda lägre och högre pris om man så önskar. På hotels.com kan man söka vidare efter andra hotell.

Det hotellet jag tagit med idag är Amigo City Center Hotel. Detta 4-stjärniga hotell ligger i centrala Prag.
Att bo här et här kostar 1443 kr för två personer i tre nätter. Alltså bara 721 kr per person om ni är två stycken som reser tillsammans!
Väljer man det här hotellet får man alltså flyg och hotell i tre nätter för 1081 kr!

Boka

Klicka här för att komma till flygbiljetterna.
Klicka här för att komma till Amigo City Center Hotel.


Annan info

Var alltid noga med att kontrollera eventuellt tillkommande avgifter innan du genomför din bokning. Dubbelkolla också gärna vad flygbolagen har för bagageregler och vad som ingå i din biljett. 
Kontrollera även så att alla datum stämmer överens med vad du vill boka. Ansvar
Hitta resa är ingen resebyrå och har inget ansvar för resorna i sig. Vi förmedlar endast erbjudanden som vi hittar och det är sedan du själv som bokar genom att följa länkarna på vår sida. 

Lämna ett svar