London

2019-06-07

Flyg och hotell i juli för 2430 kr!


Vad sägs om några dagar i London i sommar? Just nu kan du boka super billiga flygbiljetter till London i början på juli.

Flygbiljetter

Från Köpenhamn kan du flyga till London för så lite som 316 kr mitt i sommaren! Du flyger bekvämt med direktflyg och är framme på under 2 timmar.


Hotell

Här nedan har jag valt ut tre olika hotell som ligger i ungefär samma prisklass.

Moxy London Excel är ett 3-stjärnigt hotell som ligger lite utanför centrala London med närhet till metron.
Här kan du bo tre nätter för 4229 kr för två personer. Alltså bara 2114 kr per person om ni är två stycken som reser tillsammans.
Väljer du det här alternativet får du din resa med flyg och hotell i tre nätter mitt i sommaren för så lite som 2430 kr per person!

The President Hotel är ett centralt beläget 3-stjärnigt hotell.

Hampton By Hilton London Docklands är ett 3-stjärnigt hotell som ligger en liten bit utanför centrala London med närhet till metron.

Boka

Klicka här för att komma till flygbiljetterna.
Klicka här för att komma till The Preseident Hotel.
Klicka här för att komma till Hampton By Hilton London Docklands.
Klicka här för att komma till Moxy London Excel.


Annan info

Var alltid noga med att kontrollera eventuellt tillkommande avgifter innan du genomför din bokning. Dubbelkolla också gärna vad flygbolagen har för bagageregler och vad som ingå i din biljett. 
Kontrollera även så att alla datum stämmer överens med vad du vill boka. 



Ansvar
Hitta resa är ingen resebyrå och har inget ansvar för resorna i sig. Vi förmedlar endast erbjudanden som vi hittar och det är sedan du själv som bokar genom att följa länkarna på vår sida.  

Lämna ett svar