Mallorca

2019-06-05

Flyg till Mallorca i juni för 598 kr!


Hur härligt låter det inte med en vecka på Mallorca nu i juni?
Just nu ligger det super billiga flygbiljetter ute från Stockholm Skavsta till Mallorca. Så varför inte passa på att boka in lite sol och bad för att kickstarta sommaren ordentligt?

Flygbiljetter

Med de här biljetterna reser du från Stockholm Skavsta till Mallorca mellan den 11-18 juni för så lite som 598 kr! Du flyger bekvämt med direktflyg och är framme på ca 3, 5 timme.


Hotell

På Mallorca finns många fina platser att välja på när man ska boka boende. Här nedan har jag tagit med några förslag på hotell runt om på ön. Priserna på hotellen är för två personer i en vecka.

Marblau Mallorca ligger i Cala Figuera, 300 meter från småbåtshamnen nära restauranger, barrer och kaféer.

R2 Bahia Cala Ratjada – Adults Only är ett 4-stjärnigt hotell, endast för vuxna. Detta hotell passar alltså utmärkt om ni är två vuxna som reser tillsammans! Hotellet ligger i Cala Ratjada.
 

Playa Moreia ligger vid stranden Cala Moreia. Här bor du i studios eller lägenheter och på området finns även pooler.

Pierre & Vacances Mallorca Deya ligger mitt i Santa Ponsa. Här finns ett poolområde med solsängar och du bor med närhet till havet.

Boka

Klicka här för att komma till flygbiljetterna.
Klicka här för att komma till Marblau Mallorca.
Klicka här för att komma till R2 Bahia Cala Ratjada – Adults Only.
Klicka här för att komma till Playa Moreia.
Klicka här för att komma till Pierre & Vacances Mallorca Deya.


Annan info

Var alltid noga med att kontrollera eventuellt tillkommande avgifter innan du genomför din bokning. Dubbelkolla också gärna vad flygbolagen har för bagageregler och vad som ingå i din biljett. 
Kontrollera även så att alla datum stämmer överens med vad du vill boka. Ansvar
Hitta resa är ingen resebyrå och har inget ansvar för resorna i sig. Vi förmedlar endast erbjudanden som vi hittar och det är sedan du själv som bokar genom att följa länkarna på vår sida.  

Lämna ett svar