Italien

2019-06-03

Fly & Drive
Flyg och hyrbil i en vecka i juli för 1054 kr!


Vill du försäkra dig om sommarvärme? Låter sol, bad, god mat och massor av ljuvlig italiensk glass som något för dig? Då tycker jag du ska resa till Italien i sommar!
Idag har jag satt ihop en Fly & Drive resa som ger dig stor frihet att välja själv var du vill spendera dina dagar. Är det stad och kultur du är sugen på? Eller kanske sol och bad? Italien har mycket av allt detta att erbjuda!

Flygbiljetter

Under sommaren stiger alltid priserna på resor rejält. Idag har jag dock hittat ett riktigt bra pris på flyg till Pisa i Italien mitt i sommaren! Mellan den 2-9 juli kan du flyga från Göteborg till Pisa för så lite som 688 kr!

Från Göteborg, 2-9 juli.

Hyrbil

Pisa är en utmärkt startpunkt för att utforska Italien med bil! Kanske vill du ha några dagar i Pisa, sedan ta dig vidare den korta biten ut mot kusten för att få lite solsemester också?
Skyscanner hittar du lätt en hyrbil som du kan ta dig runt med.


Till exempel den här som du kan hyra för 732 kr i en hel vecka! Alltså bara 366 kr per person om ni är två stycken som reser tillsammans.
Lägger vi ihop det med priset för flygbiljetten har vi flyg och hyrbil i en vecka, mitt i sommaren, för bara 1054 kr per person!

Exempel på rutt

Här nedan finns ett exempel på resrutt.
Börja i Pisa och stanna två nätter. Kör sedan vidare mot La Spezia för att upptäcka Cinque Terre! Stanna två nätter och kör sedan vidare mot Florens. Stanna två nätter även här och kör sedan vidare mot Pisa igen för att flyga hem.


Hotell

Den här gången har jag tagit med ett hotell vardera i de tre olika städerna Pisa, La Spezia och Florens. Priserna som visas i exemplen nedan är för en natt. Självklart kan man även välja att bo alla sju nätter på ett och samma hotell och istället göra dagsutflykter till olika spännande platser om man så önskar.

Hotell i Pisa – Dormire A Cisanello.

Hotell i La Spezia – Hotel Ghironi.

Hotell i Florens – B&B Hotel City Center.

Boka

Klicka här för att komma till flygbiljetterna.
Klicka här för att komma till hyrbilar.
Klicka här för att komma till Dormire A Cisanello.
Klicka här för att komma till Hotel Ghironi.
Klicka här för att komma till B&B Hotel City Center.Annan info

Var alltid noga med att kontrollera eventuellt tillkommande avgifter innan du genomför din bokning. Dubbelkolla också gärna vad flygbolagen har för bagageregler och vad som ingå i din biljett. 
Kontrollera även så att alla datum stämmer överens med vad du vill boka. 

Var också noga med att kontrollera vilka försäkringar som gäller när du hyr bil och vad som ingår i ditt pris.  


Ansvar
Hitta resa är ingen resebyrå och har inget ansvar för resorna i sig. Vi förmedlar endast erbjudanden som vi hittar och det är sedan du själv som bokar genom att följa länkarna på vår sida.  

Lämna ett svar