Dubai

2019-05-28

Direktflyg till Dubai för 1902 kr!


Känns kyla och höstmörker inte riktigt lockande? Då kanske du skulle fundera på att ta en vecka i soliga Dubai i slutet på November.
Just nu finns möjlighet att få tag på riktigt bra flygbiljetter mellan Stockholm och Dubai!

Flygbiljetter

Med de här biljetterna flyger du bekvämt med direktflyg mellan Stockholm och Dubai och priset är under 2000 kr!

Från Stockholm, 21-28 nov.

Hotell

I Dubai kan man verkligen hitta lyxiga hotell om man så önskar. Här nedan har jag valt att ta med två hotell som har bra standard men som ändå inte kostar speciellt mycket för en vecka.


Golden Tulip Media Hotel är ett 4-stjärnigt hotell som fått bra recensioner från tidigare gäster. Hotellet har pool, bastu, bubbelpool, gym samt ett spa.



Majestic City Retreat Hotel är ett 4-stjärnigt centralt beläget hotell med utsikt över Dubais skyline. Här finns utomhuspool och en solterass. Dessutom finns hela 7 restauranger och barer på hotellet.

Boka

Klicka här för att komma till flygbiljetterna.
Klicka här för att komma till Golden Tulip Media Hotel.
Klicka här för att komma till Majestic City Retreat Hotel.


Annan info

Var alltid noga med att kontrollera eventuellt tillkommande avgifter innan du genomför din bokning. Dubbelkolla också gärna vad flygbolagen har för bagageregler och vad som ingå i din biljett. 

Dubbelkolla även så att alla datum stämmer med vad du vill boka. 




Ansvar
Hitta resa är ingen resebyrå och har inget ansvar för resorna i sig. Vi förmedlar endast erbjudanden som vi hittar och det är sedan du själv som bokar genom att följa länkarna på vår sida.  

Lämna ett svar