Irland

2019-05-27

Fly & Drive
Flyg och hyrbil i fyra dagar för 730 kr!


Kickstarta sommaren med en road trip på Irland. Åk runt bland gröna kullar, bo på ett slott eller bara njut av de vackra omgivningarna. Irland har mycket att erbjuda!

Flygbiljetter

Idag har jag hittat flygbiljetter till kanonpris från Göteborg till Dublin för 506 kr! Med de här biljetterna reser du mellan den 11-15 juni.

Från Göteborg 11-15 juni.

Hyrbil

skyscanner.se kan du enkelt hitta en hyrbil som passar dina önskemål. Väljer du den som jag tagit med som exempel nedan är priset så lite som 448 kr för fyra dagar. Alltså bara 224 kr per person om ni är två stycken som reser tillsammans.
Lägger vi ihop det med priset för flygbiljetten får vi alltså flyg och hyrbil i fyra dagar för bara 730 kr per person!


Hotell

Vill du hellre stanna kvar i Dublin har jag hittat två olika hotell att välja på. Ett som ligger lite längre ifrån centrum och ett som ligger närmare.


Aspect Hotel Park West är ett 3-stjärnigt hotell som fått många fina gästrecensioner. Hotellet ligger ca 6 km ifrån Dublin centrum med en tågstation precis intill hotellet. Därifrån tar du dig in till centrala Dublin på bara 12 minuter.

Ashling Hotel är ett 4-stjärnigt hotell som ligger intill Heuston Station i Dublin och har utsikt över floden Liffey. Här bor du i fina rum med närhet till Dublins centrala delar.

Boka

Klicka här för att komma till flygbiljetterna.
Klicka här för att komma till hyrbilar.
Klicka här för att komma till Aspect Hotel Park West.
Klicka här för att komma till Ashling Hotel.


Annan info

Var alltid noga med att kontrollera eventuellt tillkommande avgifter innan du genomför din bokning. Dubbelkolla också gärna vad flygbolagen har för bagageregler och vad som ingå i din biljett. 
Kontrollera även så att alla datum stämmer överens med vad du vill boka. 

Var också noga med att kontrollera vilka försäkringar som gäller när du hyr bil och vad som ingår i ditt pris. 


Ansvar
Hitta resa är ingen resebyrå och har inget ansvar för resorna i sig. Vi förmedlar endast erbjudanden som vi hittar och det är sedan du själv som bokar genom att följa länkarna på vår sida.  

Lämna ett svar