Barcelona

2019-05-23

Flyg och hotell i fyra nätter för 2299 kr!


Vad låter bättre än att spendera några dagar i Barcelona i början på Juli? Här finns både strand och storstad i ett – perfekt!

Flygbiljetter

Att hitta billiga flygbiljetter under sommaren är inte en självklarhet. Därför blev jag extra glad idag när jag hittade de här till Barcelona mellan den 2-6 juli. Du flyger bekvämt med direktflyg från Göteborg och är framme i Barcelona på ca. 3 timmar.
(Vill du hellre åka en hel vecka finns ännu billigare biljetter mellan den 2-9 juli.)

Från Göteborg, 2-6 juli.


Hotell

Idag har jag valt ut två hotell till väldigt bra pris som har fått höga gästbetyg.


Först ut har vi Hostal La Terrassa. Ett enkelt hotell som ligger väldigt centralt med bara 250 meter från tunnelbanestationen Liceu på Las Ramblas. Här kan man bo två personer mellan den 2-6 juli för 3286 kr. Alltså bara 1643 kr per person om ni är två stycken som reser tillsammans! Lägger vi ihop det med priset för flygbiljetten hamnar vi på så lite som 2299 kr per person för flyg och boende i fyra nätter i början på juli!


Tres Torres Atiram Hotels är ett 3-stjärnigt hotell som ligger i området Sarrià, bara 350 meter från tunnelbanestationen Tres Torres.

Boka

Klicka här för att komma till flygbiljetterna.
Klicka här för att komma till Hostal La Terrassa.
Klicka här för att komma till Tres Torres Atiram Hotels.


Annan info

Var alltid noga med att kontrollera eventuellt tillkommande avgifter innan du genomför din bokning. Dubbelkolla också gärna vad flygbolagen har för bagageregler och vad som ingå i din biljett. 
Kontrollera även så att alla datum stämmer överens med vad du vill boka. 


Ansvar
Hitta resa är ingen resebyrå och har inget ansvar för resorna i sig. Vi förmedlar endast erbjudanden som vi hittar och det är sedan du själv som bokar genom att följa länkarna på vår sida.  

Lämna ett svar