Italien

2019-05-13

Fly & Drive i Italien
En vecka inkl. flyg och hyrbil för bara 734 kr!


Vad sägs om en veckas bilsemester i Italien?
Flyg till Pisa och ta dig sedan runt med hyrbil på egen hand till alla de platser du kan tänkas vilja besöka.
Några förslag är fantastiskt vackra Cinque Terre, Florens och Bologna. Eller varför inte korsa landet och åka till mytomspunna Venedig, charmiga Verona eller ta en tur till Gardasjön?
Möjligheterna är många och Italien väntar!


Flygbiljetter

Mellan den 11-18 juni kan du flyga mellan Göteborg och Pisa för 518 kr.



Hyrbil

I Pisa kan du bekvämt hämta ut din hyrbil på flygplatsen för att sedan köra vidare mot önskad destination. På Skyscanner kan du hyra en liten och smidig bil i en hel vecka för så lite som 432 kr! Alltså bara 216 kr per person om ni är två stycken som reser tillsammans!
Lägger vi till priset för flygbiljetten till detta har vi alltså flyg och hyrbil i en vecka för bara 734 kr per person om ni är två stycken som reser tillsammans!



Hotell

Eftersom att denna resa är upplagd som en Fly& Drive har jag valt att ta med några exempel-hotell i olika städer i Italien. När du lagt upp din resrutt kan du själv enkelt gå in på till exempel skyscanner.se för att boka ditt boende på de platser du vill besöka.

Pisa

Bologna

Verona


Boka

Klicka här för att komma till flygbiljetterna.
Klicka här för att komma till hyrbilar.
Klicka här för att komma till hotell-sök i Italien
– Fyll sedan själv i vilka datum du vill boka.


Annan info

Var alltid noga med att kontrollera eventuellt tillkommande avgifter innan du genomför din bokning. Dubbelkolla också gärna vad flygbolagen har för bagageregler och vad som ingå i din biljett. 
Kontrollera även så att alla datum stämmer överens med vad du vill boka. 



Ansvar
Hitta resa är ingen resebyrå och har inget ansvar för resorna i sig. Vi förmedlar endast erbjudanden som vi hittar och det är sedan du själv som bokar genom att följa länkarna på vår sida.  

Lämna ett svar