Bali

2019-04-30

Två veckor på Bali över höstlovet för 5684 kr per person!


Oktober. Dagarna blir mörkare, kylan kommer krypande och regnet och blåsten gör sig påminda. Vad sägs om att fly allt detta för en vecka eller två i paradiset? Just nu kan du boka biljetter till ljuvliga Bali i oktober för bara 4696 kr! Eller för 4810 kr för två veckor över höstlovet!

Flygbiljetter

Med de här biljetterna flyger du från Stockholm till Bali mellan den 11-19 oktober för bara 4696 kr. Eller varför inte ta två veckor när du ändå flyger så långt? Mellan den 24 okt-7 nov kan du flyga till Bali från Stockholm för 4810 kr. Och det mina vänner, är till och med över höstlovet!

Åtta dagar, 11-19 okt.

Två veckor över höstlovet, 24 okt-7 nov.

Hotell

På Bali finns många fina hotell att välja på. Allt från lågbudget till lyx. Men fina hotell behöver inte kosta mycket här. Det första hotellet som jag har tagit med idag är ett hotell som jag tycker visar bra att man kan få ett härligt hotell till ofantligt lågt pris!


Hotellet heter The Cosy Villas Lembongan och ligger på den intilliggande lilla ön Nusa Lembongan. Detta hotell erbjuder boende i fina bungalows och en härlig pool. Följ gärna länken till hotellet för att titta mer på hur fint det ser ut!
Priset för att bo här i åtta nätter mellan den 11-19 okt är ynka 1000 kr för två personer!


Väljer ni att åka två veckor över höstlovet och bo på The Cosy Villas Lembongan betalar ni endast 1749 kr för två personer. Alltså otroligt låga 5684 kr per person, för två veckor om ni är två stycken som reser tillsammans!


Vill du hellre bo på själva Bali finns till exempel Hotel Lumbung Sari. Här bor du på ett hotell i klassisk Balinesisk stil med närhet till stranden.
Här betalar du 1043 kr för åtta dagar för två personer.

Boka

Klicka här för att komma till flygbiljetterna mellan den 11-19 oktober.
Klicka här för att komma till flygbiljetterna mellan den 24 okt-7 nov.
Klicka här för att komma till The Cosy VIllas Lembongan
– Välj sedan de datum du vill boka.
Klicka här för att komma till Hotel Lumbung Sari
– Välj sedan de datum som du vill boka.


Annan info

Var alltid noga med att kontrollera eventuellt tillkommande avgifter innan du genomför din bokning. Dubbelkolla också gärna vad flygbolagen har för bagageregler och vad som ingå i din biljett. 
På de här biljetterna bör du även kolla upp vad det innebär med ”flyg med egen transfer”.


Ansvar
Hitta resa är ingen resebyrå och har inget ansvar för resorna i sig. Vi förmedlar endast erbjudanden som vi hittar och det är sedan du själv som bokar genom att följa länkarna på vår sida.  

Lämna ett svar