Puerto Rico

2019-04-24

Flyg till San Juan, Puerto Rico för 3768 kr i januari!


Ibland gäller det att planera långt i förväg för att lyckas knipa de där riktigt billiga biljetterna. Som nu till exempel. Fly vintermörkret i januari och ta en vecka i Karibien! Just nu finns chansen att boka riktigt billiga biljetter till San Juan i Puerto Rico.

Flygbiljetter

Idag har jag hittat biljetter till väldigt bra pris till San Juan i Puerto Rico. Mellan den 4-11 januari kan du flyga från Göteborg till San Juan för bara 3768 kr!
Med de här biljetterna får du en övernattning på vägen, både på dit och hemresan. Vilket kan vara en fördel om du till exempel reser med små barn.
På ditvägen får du en natt och en halvdag i Madrid. På hemvägen får du en natt och en halvdag i Miami. Allt detta ger dig alltså chansen att nosa på både Madrid och Miami på köpet!



Boka

Klicka här för att komma till flygbiljetterna.


Annan info

Var alltid noga med att kontrollera eventuellt tillkommande avgifter innan du genomför din bokning. Dubbelkolla också gärna vad flygbolagen har för bagageregler och vad som ingå i din biljett. 
På de här biljetterna bör du även kolla upp vad det innebär med ”flyg med egen transfer”.


Ansvar
Hitta resa är ingen resebyrå och har inget ansvar för resorna i sig. Vi förmedlar endast erbjudanden som vi hittar och det är sedan du själv som bokar genom att följa länkarna på vår sida.  

Lämna ett svar