Warsawa

2019-04-23

Warszawa – Flyg och hotell i fyra nätter för 975kr!


Upptäck Warszawa i vår! Idag har jag satt ihop en resa där du får tid att utforska Warszawa. Tid att koppla av, tid att äta god mat, tid att strosa runt eller vad helst du vill göra.

Flygbiljetter

Med de här biljetterna flyger du från Stockholm Skavsta till Warszawa med direktflyg mellan den 23-27 maj, alltså torsdag – måndag.


Hotell

I Warszawa finns det många prisvärda hotell. Jag har tagit med några olika alternativ i olika prisklass här nedan.

Start Hotel Atos är ett enkelt men populärt hotell som ligger en liten bit ifrån centrum men med bra kollektivtrafik i närheten. Det ligger på promenadavstånd till shoppinggallerian Sadyba Best Mall.
Priset på det här hotellet är 1355 kr för fyra nätter. Alltså bara 677 kr per person om ni är två stycken som reser tillsammans!
Väljer du det här alternativet hamnar din resa alltså på endast 975 kr per person för flyg och hotell i fyra nätter!

Residence 1898 är ett 4-stjärnigt lägenhetshotell som ligger mer centralt och nära tunnelbanestationen Centrum. Det här hotellet har fått höga betyg från tidigare gäster och är väldigt populärt.

Boka

Klicka här för att komma till flygbiljetterna.
Klicka här för att komma till Start Hotel Atos.
Klicka här för att komma till Receidence 1898.


Annan info

Var alltid noga med att kontrollera eventuellt tillkommande avgifter innan du genomför din bokning. Dubbelkolla också gärna vad flygbolagen har för bagageregler och vad som ingå i din biljett. 

För att ta dig till Skavsta kan du välja att åka med flygbuss från Stockholm, Norrköping och Linköping. 
Vill du hellre ta bilen så finns långtidsparkering på Skavsta. Kika in här om du vill veta mer om det. 


Ansvar
Hitta resa är ingen resebyrå och har inget ansvar för resorna i sig. Vi förmedlar endast erbjudanden som vi hittar och det är sedan du själv som bokar genom att följa länkarna på vår sida.  

Lämna ett svar