Bordeaux

2019-04-18


Fly & drive i Frankrike – Flyg och hyrbil för bara 531 kr per person!


Tänk dig att upptäcka Frankrike med bil! Börja i Bordeaux, kanske köra ner till den härliga surfstaden Biarritz. Eller varför inte upptäcka Toulouse?
Den här gången har jag satt ihop en fly & drive resa med utgångspunkt från Bordeaux.


Flygbiljetter

Med de biljetterna som jag har hittat idag flyger du från Köpenhamn till Bourdaux mellan den 14-18 maj. Det finns dock många fler datum med bra pris att välja bland. Jag listar några exempel längre ner.


Hyrbil

Väl framme i Bordeaux kan du hyra bil mellan den 14-18 maj för 487 kr. Alltså bara 243 kr per person! Lägger vi till priset för flygbiljetten till det så har vi alltså flyg och hyrbil för 531 kr per person om ni är två stycken som reser tillsammans!


Hotell

Den här gången har jag valt att inte ta med några hotell eftersom du själv väljer var du vill du vistas under din resa.
Bordeaux, Biarritz eller Toulouse är några förslag på trevliga städer att besöka. På skyscanner.se kan du enkelt och smidigt boka hotell för din vistelse. Eller varför inte hyra en privat bostad via Air Bnb?


Andra möjliga datum

Andra datum med till liknande priser:
7-9 maj
7-11 maj
7-14 maj
9-11 maj
9-14 maj
9-16 maj
14-16 maj
14-18 maj
14-21 maj
21-23 maj
21-25 maj
21- 28 maj


Boka

Klicka här för att komma till flygbiljetterna.
Klicka här för att komma till hyrbilar.Annan info

Var alltid noga med att kontrollera eventuellt tillkommande avgifter innan du genomför din bokning. Ryain Air, som denna resa flygs av har till exempel nya bagageregler sedan ett tag tillbaka.

Var också noga med att kontrollera vilka försäkringar som gäller när du hyr bil och vad som ingår i ditt pris. 


Ansvar
Hitta resa är ingen resebyrå och har inget ansvar för resorna i sig. Vi förmedlar endast erbjudanden som vi hittar och det är sedan du själv som bokar genom att följa länkarna på vår sida.  

Lämna ett svar