Rhodos

2019-04-17

En vecka på Rhodos i juni inkl. flyg och hotell för 1645 kr!

Hur låter det att kickstarta sommaren med en vecka på Rhodos? På TripX finns just nu en resa till Ialyssos på Rhodos mellan den 5-12 juni där både flyg och boende ingår. Du flyger från Skavsta och priset är så lågt som 1645 kr /person!


Hotellet

Hotellet på den här resan är Kassandra Family Aparthotel & Spa. Ett 3-stjärnigt hotell som ligger på promenadavstånd till både stranden och centrum i Ialyssos.

Efter lite efterforskningar ser jag att en resa till samma hotell på samma datum finns även hos andra av de mer klassiska kända charterbolagen. Där betalar du dock mer än dubbelt så mycket för samma resa.
Skillnaden är att du hos de andra bolagen reser från Arlanda men har en mellanlandning på resan. Med TripX flyger du med bekvämt direktflyg fast från Stockholm Skavsta istället.


Boka

Klicka här för att boka en vecka på Rhodos.


Annan info

Var alltid noga med att kontrollera eventuellt tillkommande avgifter innan du genomför din bokning. Dubbelkolla också gärna vad flygbolagen har för bagageregler och vad som ingå i din biljett. 
Ryain Air, som denna resa flygs av har till exempel nya bagageregler sedan ett tag tillbaka som innebär att du betalar en extra avgift för att ha med mer handbagage än en handväska.  


Ansvar
Hitta resa är ingen resebyrå och har inget ansvar för resorna i sig. Vi förmedlar endast erbjudanden som vi hittar och det är sedan du själv som bokar genom att följa länkarna på vår sida.  

Lämna ett svar