Berlin

2019-04-15

Tre dagar i Berlin inkl. flyg och centralt hotell för 1108 kr!


Är du sugen på att utforska Berlin i vår? Du har jag satt ihop resan för dig!

Flygbiljetter


Den här gången har jag hittat flygbiljetter från Stockholm Arlanda till Berlin mellan den 13-15 maj för så lite som 291 kr!
Avgångstiderna på de här biljetterna ger dig mycket tid i Berlin både på första och sista dagen av din resa. Du kan titta närmare på biljetterna genom att klicka här nedan.

Till flygbiljetterna från Stockholm.


Flyger du hellre från Köpenhamn finns flygbiljetter till samma låga pris därifrån.

Till flygbiljetterna från Köpenhamn.


Passar dig det bättre att resa från Göteborg finns biljetter för 461 kr istället. Med de avgångstiderna får du dock inte riktigt lika lång tid på plats i Berlin.

Till flygbiljetterna från Göteborg.


Hotell

I Berlin kan du bo på billiga vandrarhem eller på lyxiga hotell. Du väljer själv. Den här gången har jag valt ut något mittemellandessa två.


Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin är ett 3-stjärnigt hotell som ligger i centrala Berlin. Här bor du i stora rum med gratis wifi och med endast 150 meter till tunnelbanestationen Spittelmarkt.
Gå gärna in på länken för att läsa mer om hotellet.

Att bo på Best Western mellan den 13-15 maj kostar 1635 kr. Alltså bara 817 kr per person om ni är två stycken som reser tillsammans. Adderar vi flygbiljetten från Stockholm till det så hamnar vår Berlinresa på 1108 kr per person!


Boka

Klicka här för att komma till flygbiljetterna.
Klicka här för att komma till Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin.Annan info

Var alltid noga med att kontrollera eventuellt tillkommande avgifter innan du genomför din bokning. Dubbelkolla också gärna vad flygbolagen har för bagageregler och vad som ingå i din biljett. Ansvar
Hitta resa är ingen resebyrå och har inget ansvar för resorna i sig. Vi förmedlar endast erbjudanden som vi hittar och det är sedan du själv som bokar genom att följa länkarna på vår sida.  

Lämna ett svar