Dubai

2019-04-11

En vecka i Dubai inkl. flyg och hotell för 2520 kr!

Dubai – känt för lyx och flärd och sol och värme. Idag bjuder jag på ett kanonerbjudande till Dubai! Vad sägs om att spendera en hel vecka i solen och värmen i maj?

Flygbiljetter

Idag har jag hittat otroligt billiga flygbiljetter till Dubai från Köpenhamn mellan den 23-30 maj. Om du inte har något emot att flyga sent på natten ifrån Dubai på hemvägen är det här biljetterna för dig!


Hotell

I Dubai är utbudet av lyxiga hotell enormt och det finns många bra alternativ till bra priser. Här nedan har jag tagit med några olika alternativ att välja på.

Maisan Hotel ligger i området Dubai Investment Park. Det är ett populärt 3-stjärnigt hotell med stora fina rum.

Väljer du Maisan Hotel så hamnar resan till Dubai, inkl. flyg och hotell, på 2525 kr per person om ni är två stycken som reser tillsammans!

Coral Dubai Deira Hotel är ett 4-stjärnigt hotell som ligger i Deira i centrala Dubai. Hotellet har fina rum och en takpool.

Sist ut har vi Canvas Hotel Dubai MGallery By Sofitel. Detta 5-stjärniga hotell andas lyx! Här bor du i stora fina rum och även här finns en takpool. På hotellet finns även ett stort spa och mycket mer.


Boka

Klicka här för att komma till flygbiljetterna.
Klicka här för att komma till Maisan Hotel.
Klicka här för att komma till Coral Dubai Deira Hotel.
Klicka här för att komma till Canvas Hotel Dubai MGallery By Sofitel.


Annan info

Var alltid noga med att kontrollera eventuellt tillkommande avgifter innan du genomför din bokning. Dubbelkolla också gärna vad flygbolagen har för bagageregler och vad som ingå i din biljett. 

Dubbelkolla även så att alla datum stämmer med vad du vill boka. 

Observera att vissa biljetter kan innebära ett flygplatsbyte. Försäkra dig i så fall om att du hinner ta dig mellan de olika flygplatserna i tid. 


Ansvar
Hitta resa är ingen resebyrå och har inget ansvar för resorna i sig. Vi förmedlar endast erbjudanden som vi hittar och det är sedan du själv som bokar genom att följa länkarna på vår sida.  

Lämna ett svar