New York

Inlagt 2019-04-09

En vecka i New York i september inkl. flyg och hotell för 4846 kr!


Ibland hittar man såna där erbjudanden som är riktigt svåra att låta bli att boka. Detta är ett sådant! För hur trevligt låter det inte med en vecka i New York i september? Förläng sommaren och njut av staden som aldrig sover.


Flygbiljetter

Just nu kan du fynda flygbiljetter till New York för runt 1700 kr med avgångar både från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn!
Datumen för dessa biljetter är 9-16 september men det finns även fler datum till liknande priser.

Flyg från Köpenhamn, 9-16 september.

Flyg från Göteborg, 9-16 september.

Flyg från Stockholm, 9-16 september.

Hotell

I New York finns det en oändlighet av hotell att välja på. Här nedan har jag tagit med tre alternativ i olika prisklass och med olika läge, allt för att du ska kunna hitta något som passar just dina önskemål och din budget.


Först ut har vi Hotel de Point. Detta trestjärniga hotell ligger i Flushing i stadsdelen Queens. Alltså en bit ifrån Manhattan men det har ett otroligt bra pris! Här bor ni två personer mellan den 9-16 september för 6285 kr. Med andra ord bara 3142 kr per person om ni är två stycken som reser tillsammans!

Flyger du från Köpenhamn och bor på Hotel de Point får du alltså en vecka i New York för 4846 kr per person!


Näst ut har vi Nesva Hotel. Det här hotellet har fått många bra recensioner och ligger i området Long Island City. Härifrån tar du dig lätt in till Manhattan med allmänna transportmedel.

Vill du hellre bo inne på Manhattan är Seton Hotel ett bra alternativ. Detta är ett trestjärnigt hotell som ligger i området Murray Hill. För 13287 kr bor ni två personer i ett dubbelrum med delat badrum mellan den 9-16 september. Vill ni hellre ha privat badrum finns möjlighet att välja det också, mot ett något högre pris.


Boka

Klicka här för att komma till flygbiljetterna från Köpenhamn.
Klicka här för att komma till flygbiljetterna från Göteborg.
Klicka här för att komma till flygbiljetterna från Stockholm.
Klicka här för att komma till Hotel de Point.
Klicka här för att komma till Nesva Hotel.
Klicka här för att komma till Seton Hotel.


Annan info

Var alltid noga med att kontrollera eventuellt tillkommande avgifter innan du genomför din bokning. Dubbelkolla också gärna vad flygbolagen har för bagageregler och vad som ingå i din biljett. 

Dubbelkolla även så att alla datum stämmer med vad du vill boka. 

Observera att vissa biljetter kan innebära ett flygplatsbyte. Försäkra dig i så fall om att du hinner ta dig mellan de olika flygplatserna i tid.


Ansvar
Hitta resa är ingen resebyrå och har inget ansvar för resorna i sig. Vi förmedlar endast erbjudanden som vi hittar och det är sedan du själv som bokar genom att följa länkarna på vår sida.  

Lämna ett svar