Cypern

Inlagt 2019-04-08

Flyg och boende på fyrstjärnigt lägenhetshotell i 8 dagar på Cypern för bara 1925 kr!


Sugen på solsemester? Då har jag hittat ett riktigt bra erbjudande till dig idag! Vad sägs om 8 dagar i Paphos på Cypern i maj?

Paphos ligger på sydvästra Cypern och har en medeltemperatur på runt 26 grader i maj. Inte för varmt och inte för kallt – perfekt med andra ord! I Paphos finns stränder, små butiker, restauranger, fiskehamn och en fin strandpromenad.

Paketresa


Den här gången har jag hittat en paketresa hos TripX till ett fantastiskt pris!
Med den här resan flyger du från Stockholm Skavsta till Paphos mellan den 8-15 maj. Du bor sedan på Club St. George Resort, ett fyrstjärnigt lägenhetshotell som ligger 5 min bilfärd från Paphos centrum och ca 5 km till stranden Faros.

Följer du länken till hotellet kommer du till sidan för Club St. Gerorge Resort hos TripX. Sedan väljer du resan 8-15 maj i listan. Det finns även liknande priser med utresa 15 maj och 22 maj om det skulle passa dig bättre.

Hyrbil


Vill du hyra bil för att lättare kunna ta dig in till Paphos centrum eller för att se mer av Cypern under din resa? I så fall rekommenderar jag att du går in på skyscanner för att boka din hyrbil. Där kan du hyra bil från 644 kr för hela veckan!

Boka

Klicka här för att komma till Club St. George Resort.
Klicka här för att komma till hyrbilar.


Annan info

Var alltid noga med att kontrollera eventuellt tillkommande avgifter innan du genomför din bokning. Dubbelkolla också gärna vad flygbolagen har för bagageregler och vad som ingå i din biljett. 
Ryain Air, som denna resa flygs av har till exempel nya bagageregler sedan ett tag tillbaka som innebär att du betalar en extra avgift för att ha med mer handbagage än en handväska.  

Det kan också vara bra att kolla upp om hotellet erbjuder transfer från och till flygplatsen, om du väljer att inte hyra bil.

Om du hyr bil, var alltid noga med att kolla upp vilka försäkringar som ingår i priset och eventuellt andra tillkommande avgifter.


Ansvar
Hitta resa är ingen resebyrå och har inget ansvar för resorna i sig. Vi förmedlar endast erbjudanden som vi hittar och det är sedan du själv som bokar genom att följa länkarna på vår sida.  

Lämna ett svar