Amsterdam

Inlagt 2019-04-08

Tre dagar i Amsterdam för 2060 kr per person!


Idag åker vi till Amsterdam!
Tänk dig tre härliga försommardagar i denna vackra stad fylld av kanaler, broar, caféer och restauranger. Här tar du dig lätt fram till fots eller varför inte hyra en cykel? Ta en båttur i kanalerna eller vila fötterna i en vacker park. Amsterdam väntar på dig!

Flygbiljetter


Just nu finns bra flygbiljetter till Amsterdam från Stockholm den 9-11 juni. Med de här biljetterna flyger du från Arlanda på tider som ger dig mycket tid på plats i Amsterdam. Du flyger alltså tidigt på ditvägen och sent på hemvägen. På så sätt får du ut så mycket som möjligt av din tid i Amsterdam.


Passar det dig bättre att åka från Köpenhamn? Då finns liknande biljetter mellan den 4-6 juni. Du åker då hem vid ett tidigare klockslag än med biljetterna från Stockholm men på ditresan kommer du fram i liknande tid.
Detta är inte de billigaste biljetterna mellan 4-6 juni men de med bra tider. För att hitta dem kan det därför hända att du får bläddra ner en liten bit på söksidan.
Här nedan kan du titta närmare på de biljetterna.


Hotell


XO Hotels Couture är ett fyrstjärnigt hotell som fått höga betyg av tidigare gäster. Hotellet ligger i södra Amsterdam som är berömt för sina museer och sin arkitektur. Här bor du med närhet till allmänna transportmedel och ca 20 min promenad till Vondelpark.
Väljer du att bo på XO Hotels Couture mellan den 9-11 juni betalar du just nu bara 2067 kr. Alltså bara 1033 kr per person om ni är två stycken som reser tillsammans!

Lägger vi ihop hotellpriset och flygbiljetten från Stockholm så får vi alltså flyg och tre dagar i Amsterdam inklusive två nätter på hotell för 2060 kr per person.

Väljer du istället att resa från Köpenhamn den 4-6 juni finns samma hotell tillgängligt till liknande pris även på dessa datum.

Boka

Klicka här för att komma till flygbiljetterna från Stockholm.
Klicka här för att komma till flygbiljetterna från Köpenhamn.
Klicka här för att komma till XO Hotels Couture.


Annan info

Var alltid noga med att kontrollera eventuellt tillkommande avgifter innan du genomför din bokning. Dubbelkolla också gärna vad flygbolagen har för bagageregler och vad som ingå i din biljett.

Dubbelkolla även så att alla datum stämmer med vad du vill boka.


Ansvar
Hitta resa är ingen resebyrå och har inget ansvar för resorna i sig. Vi förmedlar endast erbjudanden som vi hittar och det är sedan du själv som bokar genom att följa länkarna på vår sida.  

Lämna ett svar