Venedig

Inlagt 2019-04-04


Tre nätter i Venedig inkl. flyg och boende på fint hotell för 1770 kr!

Drömmer du om Venedig i vår? Då har du chansen att förverkliga den drömmen nu!
Ta med dig någon du tycker om och spendera några dagar i denna mytomspunna stad i vår! Strosa genom smala gränder, ta en tur med gondol och besök Markusplatsen till exempel. Stanna till vid en gelateria för att svalka dig med underbar italiensk glass och låt dig också mättas på någon av stadens alla mysiga restauranger.

Flygbiljetter

Idag har jag hittat fantastiskt billiga flygbiljetter från Stockholm Skavsta till Venedig för bara 375 kr! Du flyger med direktflyg mellan den 19-22 maj.Hotell

Hotellet jag valt ut idag heter Hotel New Reiter och ligger på ön Lido. Härifrån går båtar var 10:e min som snabbt och bekvämt tar dig till Markusplatsen. Hotellet är inrett i klassisk stil och är mycket populärt hos dem som bott där tidigare.
Att bo tre nätter mellan den 19-22 maj kostar 2790 kr. Alltså bara 1395 kr per person om ni är två stycken som reser tillsammans. Då landar våra tre nätter + flyg på 1770 kr per person!


Boka

Klicka här för att komma till flygbiljetterna.
Klicka här för att komma till Hotel New Reiter.


Annan info

Var alltid noga med att kontrollera eventuellt tillkommande avgifter innan du genomför din bokning. Dubbelkolla också gärna vad flygbolagen har för bagageregler och vad som ingå i din biljett. 
Ryain Air, som denna resa flygs av har till exempel nya bagageregler sedan ett tag tillbaka som innebär att du betalar en extra avgift för att ha med mer handbagage än en handväska. 


Ansvar
Hitta resa är ingen resebyrå och har inget ansvar för resorna i sig. Vi förmedlar endast erbjudanden som vi hittar och det är sedan du själv som bokar genom att följa länkarna på vår sida.  

Lämna ett svar