Prag

Inlagt 2019-04-02


Två nätter i Prag inklusive flyg och boende på populärt lägenhetshotell för bara 1150 kr!


Behöver du en paus från vardagen? Tänk dig att strosa runt på Prags vackra gator några dagar i juni. Härlig försommarvärme, god mat och spännande omgivningar.

Flygbiljetter

Just nu finns billiga flygbiljetter till Prag från både Köpenhamn och Stockholm mellan den 10-12 juni. Från Köpenhamn flyger du tidigt på morgonen både dit och hem. Flyger du från Stockholm Arlanda har du lite senare flygtider båda vägarna.

Till flygbiljetterna från Köpenhamn.

Till flygbiljetterna från Stockholm.


Hotell

I Prag finns väldigt många fina hotell till bra pris och här nedan har jag tagit med några stycken i olika prisklass.

Först ut har vi Down Town Suites Jugoslavska. Detta är ett lägenhetshotell som fått otroligt positiva recensioner på Booking.com. Här bor du i ljusa fräscha lägenheter med kök och badrum.
Att bo här mellan den 10-12 juni kostar 1346 kr för två personer, alltså bara 673 kr per person om ni är två stycken som reser tillsammans.
Flyger du från Köpenhamn och väljer det här hotellet får du med andra ord din resa till Prag för 1150 kr per person!

Residence Trafick är ett fyrstjärnigt lägenhetshotell som ligger lite längre ifrån centrum men som även det har fått fantastiska recensioner.

Ett annat alternativ är att bo på Hotel Schwaiger. Detta fyrstjärninga hotell ligger också bra till och har fått enastående recensioner. Här ingår även frukost i priset!

Vill man lyxa till det lite är MOOo by the Castle verkligen något utöver det vanliga! Här krävs att man går in och tittar på bilderna från hotellet för att se hur mysigt och speciellt detta ställe är! Det är ett lägenhetshotell som ligger i en 1500-tals byggnad, väldigt nära Pragborgen.

Ett annat alternativ på den lyxigare sidan är är Design Hotel Jewel Prauge, även det ett utmärkt alternativ som ligger bra placerat. Hotellet har fyra stjärnor och här ingår frukost i priset!


Boka

Klicka här för att komma till flygbiljetterna från Köpenhamn.
Klicka här för att komma till flygbiljetterna från Stockholm.
Klicka här för att komma till Down Town Suites Jugoslavska.
Klicka här för att komma till Residence Trafick.
Klicka här för att komma till Hotel Schwaiger.
Klicka här för att komma till MOOo by the Castle.
Klicka här för att komma till Design Hotel Jewel Prauge.


Annan info

Var alltid noga med att kontrollera eventuellt tillkommande avgifter innan du genomför din bokning. Dubbelkolla också gärna vad flygbolagen har för bagageregler och vad som ingå i din biljett. 
Ryain Air, som avgången från Köpenhamn flygs av har till exempel nya bagageregler sedan ett tag tillbaka som innebär att du betalar en extra avgift för att ha med mer handbagage än en handväska. 


Ansvar
Hitta resa är ingen resebyrå och har inget ansvar för resorna i sig. Vi förmedlar endast erbjudanden som vi hittar och det är sedan du själv som bokar genom att följa länkarna på vår sida.  

Lämna ett svar