San Francisco

Inlagt 2019-04-01

Flyg för bara 2152 kr till San Francisco i maj!


Golden Gate bron, Fisherman’s Wharf, Pier 39, The Painted Ladies och Alcatraz är bara några av de många saker som finns att se och upptäcka i San Francisco! Att resa hit i maj då temperaturen är behaglig och innan sommarens turiststorm börjar är verkligen perfekt!

Flygbiljetter

Just nu finns det billiga flygbiljetter till San Francisco från både Göteborg och Stockholm mellan 8-14 maj. Jag har även hittat liknande priser mellan den 15-19 maj om man vill resa något senare.

Till flygbiljetterna från Göteborg.

Till flygbiljetterna från Stockholm.

Hotell

Att hitta bra hotell till lågt pris i en storstad som San Francisco är inte alltid lätt. Jag har dock hittat två alternativ som jag vill ta med här idag.


Det första hotellet jag valt ut är BEI San Francisco som är ett trestjärnigt hotell. Även det ligger centralt beläget, ca 20 min promenad från Union Square. Här bor du i ljusa rum med gratis wifi och utsikt över staden. Priset för två personer i 6 nätter ligger vanligtvis på högre men om du skyndar dig att boka kan du lyckas få det för bara 9766 kr!

Ett annat alternativ är Comfort In By the Bay Hotel San Francisco. Detta trestjärniga hotell ligger nära Lombard street och Fisherman’s Wharf och är för tillfället nedsatt i pris. Just nu får du ett rum för två personer i 6 nätter för 14196 kr vilket är ett bra pris för ett bättre hotell i San Francisco.

Självklart finns det även mer budgetvänliga hotell att välja bland men dessa har inte lika bra recensioner från tidigare hotellgäster. Ett av dessa heter Minna Hotel och ligger centralt med promenadavstånd till en tunnelbanestation. Läs dock igenom recensionerna innan du boka detta då många inte tyckt om området det ligger i. På detta hotell delar du även badrum med andra gäster. Dock ingår frukost i priset vilket så klart är ett stort plus.
Att bo på Minna hotel mellan den 8-14 maj kostar bara 4399 kr för två personer.

Boka

Klicka här för att komma till flygbiljetterna från Göteborg.
Klicka här för att komma till flygbiljetterna från Stockholm.
Klicka här för att komma till BEI San Francisco.
Klicka här för att komma till Comfort In By the Bay Hotel San Francisco.
Klicka här för att komma till Minna Hotel.
Annan info

Var alltid noga med att kontrollera eventuellt tillkommande avgifter innan du genomför din bokning. Dubbelkolla också gärna vad flygbolagen har för bagageregler och vad som ingå i din biljett.


Ansvar
Hitta resa är ingen resebyrå och har inget ansvar för resorna i sig. Vi förmedlar endast erbjudanden som vi hittar och det är sedan du själv som bokar genom att följa länkarna på vår sida.  

Lämna ett svar