Madrid på höstlovet

inlagt 2019-03-26

Flyg till Madrid på höstlovet för 626 kr!


Ibland behöver man planera lite längre i förväg. Som om man har skolbarn som bara kan vara lediga på loven till exempel. Att resa på skollov kan dock vara betydligt mycket dyrare än att resa andra tider på året. Därför blev jag extra glad när jag hittade dessa biljetter för dig som vill ta med dig barnen på resa under höstlovet men ändå inte spendera allt för mycket pengar.

Flygbiljetter

Flygbiljetterna jag hittat den här gången går från Köpenhamn till Madrid. Du kan välja på att åka mellan den 26-29 oktober om du inte vill vara borta så länge. Eller mellan den 26 okt-2 nov om du vill vara borta hela v.44.

26-29 oktober.

26 okt-2 nov.


Hotell

Åker man på den här resan och väljer att stanna en hel vecka kan man med fördel hyra bil och åka runt till fler platser.
Ett alternativ är att börja med att bo några nätter i Madrid för att sedan hyra bil och åka vidare ut mot kusten. Kanske Till Valencia eller Alicante till exempel.

I Madrid kan man bo på det fyrstjärniga hotellet Rafaelhotels Ventas som fått många bra recensioner. Stannar ni i tre nätter, mellan den 26-29 oktober, betalar ni 2334 kr. Alltså 1167 kr per person när ni är två stycken som reser tillsammans.
Är ni en hel familj som åker så ändrar du bara antal personer i sökningen när du klickat dig in på länken.

Väljer man att hyra bil och åka till Valencia finns till exempel hotell NH Valencia Center där man kan bo två nätter för 1582 kr för två personer. Alltså 790 kr per person!

Vill man istället ta en road trip ner till Alicante kan man bo två nätter på hotell NH Alicante för 1696kr för två personer, 848 kr per person.


Hyrbil

Att hyra bil i Madrid är inte särskilt dyrt. Väljer du en liten bil i en hel vecka kan du komma så billigt undan som 634 kr! Hyr du istället bil i enbart några av dagarna på din resa blir det givetvis ännu billigare.


Boka

Klicka här för att komma till flygbiljetterna mellan 26-29 okt.
Klicka här för att komma till flygbiljetterna mellan 26 okt-2 nov.
Klicka här för att komma till Rafaelhotels Ventas i Madrid.
Klicka här för att komma till hotell NH Valencia Center.
Klicka här för att komma till hotell NH Alicante.
Klicka här för att komma till hyrbilar.


Annan info

Var alltid noga med att kontrollera eventuellt tillkommande avgifter innan du genomför din bokning. Ryain Air, som denna resa flygs av har till exempel nya bagageregler sedan ett tag tillbaka som innebär att du betalar en extra avgift för att ha med mer handbagage än en handväska. 


Var också noga med att kontrollera vilka försäkringar som gäller när du hyr bil och vad som ingår i ditt pris.


Ansvar
Hitta resa är ingen resebyrå och har inget ansvar för resorna i sig. Vi förmedlar endast erbjudanden som vi hittar och det är sedan du själv som bokar genom att följa länkarna på vår sida.  

Lämna ett svar