Rhodos

Inlagt 2019-03-23


En vecka inkl. flyg och hotell för 1234 kr!

Försommar på Rhodos. Smaka på orden. Visst låter det ljuvligt? Byt svenskt aprilväder mot härliga dagar på denna populära grekiska ö!
Du kan välja på att bo inne i Rhodos stad med närhet till både stränder och stadsliv, eller i någon av de mindre närliggande orterna med vackra stränder och lugnare tempo.

Flygbiljetter

Just nu kan du flyga otroligt billigt från Stockholm Skavsta till Rhodos mellan den 7-14 april. Du flyger med direktflyg för endast 412 kr!

Att flyga samma datum från Göteborg eller Köpenhamn är betydligt mycket dyrare. Vill man ta denna resa men inte bor i närheten av Stockholm är det istället ett billigare alternativ att ta sig till Skavsta med tåg eller bil.


Hotell

Jag har valt ut några olika hotell runt om på Rhodos i ungefär samma prisklass för att du lätt ska kunna välja den plats som passar lockar dig mest.

Först ut är Hotell Angela Suites & Lobby. Detta är ett trestjärnigt hotell som ligger centralt i Rhodos stad. Här bor du med promenadavstånd till stranden samtidigt som du har nära till allt vad staden har att erbjuda.
Väljer du detta alternativ får du alltså en vecka på Rhodos för 1234 kr per person om ni är två stycken som reser tillsammans!

Ett annat alternativ i Rhodos stad är Oktober Downtown Rooms. Detta är ett modernt hotell som också ligger centralt beläget i Rhodos stad på liknande avstånd från stranden.

Vill man istället bo i Ialyssos finns Sunday Hotel som ett utmärkt alternativ. Detta är ett lägenhetshotell med alla bekvämligheter som ett hotell innebär samtidigt som du har ditt eget pentry och möjlighet att äta enklare måltider i din lägenhet om du så önskar.

På östra sidan ön finns Evita Studios som ligger i by Faliraki. Även detta är ett bekvämt lägenhetshotell men här ingår frukost i priset!
Faliraki är en fin semesterort med en lång härlig sandstrand.

Det sista hotellet jag valt att ta med idag ligger också i Faliraki och är även det ett lägenhetshotell där frukost ingår i priset. Hotellet heter Kastri Boutique Beach och ligger fantastiskt fint precis vid stranden. Bilden ovan säger inte så mycket men klicka dig gärna in via länken för att se hur fint hotellet ligger.

Boka

Klicka här för att komma till flygbiljetterna.
Klicka här för att komma till Hotell Angela Suites & Lobby.
Klicka här för att komma till October Downtown Rooms.
Klicka här för att komma till Sunday Hotel.
Klicka här för att komma till Evita Studios.
Klicka här för att komma till Kastri Boutique Beach.


——————————————————————————————————————–

Annan info

Var alltid noga med att kontrollera eventuellt tillkommande avgifter innan du genomför din bokning. Ryain Air, som denna resa flygs av har till exempel nya bagageregler sedan ett tag tillbaka som innebär att du betalar en extra avgift för att ha med mer handbagage än en handväska.

Till Skavsta går det flygbussar från Stockholm, Norrköping och Linköping. 
Vill du hellre ta bilen så finns långtidsparkering på Skavsta. Kika in här om du vill veta mer om det. 


Ansvar
Hitta resa är ingen resebyrå och har inget ansvar för resorna i sig. Vi förmedlar endast erbjudanden som vi hittar och det är sedan du själv som bokar genom att följa länkarna på vår sida.  

Lämna ett svar