Rom

Inlagt 2019-03-18


Tre dagar i Rom inklusive flyg och boende på fyrstjärnigt hotell för 1575 kr per person!


Tänk dig Rom i slutet på Maj. Runt 25 grader i luften, pasta, pizza och gelato i varje hörn. Historiska byggnader, shopping och avkoppling, allt på samma gång.
Idag har jag ett fint erbjudande till dig som drömmer om försommar i Rom. Direktflyg tur och retur från Göteborg till Rom för bara 613 kr. Med de här biljetterna reser du mellan den 26-29 maj.

Passar det dig bättre att flyga från Stockholm så finns det biljetter till bra pris även från Arlanda på samma datum, då med SAS, för 719 kr.


Hotell

Det är alltid lite klurigt att hitta bra hotell till låga priser i populära storstäder som Rom men här nedan har jag valt ut några hotell som fått många bra recensioner samtidigt som de har bra pris. Självklart finns det många fler hotell att välja bland men dessa har jag tittat närmare på idag.

Först ut har vi Hotel Villa Maria Regina. Det här hotellet ligger lite längre ifrån centrum men har ett enastående pris. Här bor du tre nätter för 1924 kr för två personer. Alltså 962 kr/pers!

Nästa hotell jag valt att ta med är B&B Hotel Roma Tuscolana San Giovanni. Detta hotell ligger närmare centrum är det ovan, nämligen i området San Giovanni som är en avslappnad plats med trevliga butiker och restauranger. Detta är ett enkelt, trevligt hotell till bra pris.

Det tredje och sista hotellet som jag valt ut heter Eurostars Roma Aeterna. Detta är ett modernt fräscht hotell som även det ligger i området San Giovanni, men ändå något närmare centrum. Det har ett något högre pris än de andra men ser väldigt fint ut.

Boka

Klicka här för att komma till flygbiljetterna från Göteborg.
Klicka här för att komma till flygbiljetterna från Stockholm.
Klicka här för att komma till Hotel Villa Maria Regina.
Klicka här för att komma till B&B Hotel Roma Tuscolana San Giovanni.
Klicka här för att komma till Eurostars Roma Aeterna.

——————————————————————————————————————–

Annan info

Var alltid noga med att kontrollera eventuellt tillkommande avgifter innan du genomför din bokning. Ryain Air, som flyget från Göteborg går med har till exempel nya bagageregler sedan ett tag tillbaka.


Ansvar
Hitta resa är ingen resebyrå och har inget ansvar för resorna i sig. Vi förmedlar endast erbjudanden som vi hittar och det är sedan du själv som bokar genom att följa länkarna på vår sida. 

Lämna ett svar