Kroatien

Inlagt 2019-03-12

Fly and drive genom vackra Kroatien. En vecka inkl. flyg och hyrbil för bara 620kr!


Idag har jag satt ihop en fly & drive-resa!
Kroatien är otroligt vackert och väl värt att upptäck mer av.
Om du flyger till Zadar, som i exemplet nedan, kan du sedan till exempel köra söderut längs kusten och nå många charmiga städer, njuta av kristallklart vatten och strosa längs vackra stränder.

Flygbiljetter

Flygbiljetterna jag hittat går från Göteborg mellan 4-11 maj och kostar bara 370kr! Detta är ett direktflyg från Landvetter vilket gör det hela otroligt smidigt.


Passar det dig bättre att resa från Stockholm Skavsta finns liknande biljetter med samma datum även därifrån, för 412kr.


Hyrbil

För att ta dig runt behöver du givetvis ha en bil. På skyscanner.se kan man boka en hyrbil under dessa datum för bara 525kr för en hel vecka. Alltså 262kr per person om ni är två stycken som reser tillsammans!
Givetvis finns det en uppsjö av andra bilar att välja bland också och det går bra att gå in via länken och titta runt själv vilken bil man föredrar att boka.


Hotell

Den här gången tar jag inte med ett specifikt hotell som exempel eftersom du själv bestämmer hur du vill lägga upp din resa och var du vill stanna.
skyscanner.se finns dock ett stort utbud av hotell att välja bland. Om du följer den här länken kommer du till hotell i Kroatien och kan själv välja vilken stad du vill boka hotell i.


Boka

Klicka här för att komma till flygbiljetterna från Göteborg.
Klicka här för att komma till flygbiljetterna från Stockholm Skavsta.
Klicka här för att komma till hyrbilar.
Klicka här för att komma till hotell o Kroatien.

Annan info

Var alltid noga med att kontrollera eventuellt tillkommande avgifter innan du genomför din bokning. Ryain Air, som denna resa flygs av har till exempel nya bagageregler sedan ett tag tillbaka.

Var också noga med att kontrollera vilka försäkringar som gäller när du hyr bil och vad som ingår i ditt pris.

Om du väljer att resa från Skavsta går det flygbussar från Stockholm, Norrköping och Linköping. 
Vill du hellre ta bilen så finns långtidsparkering på Skavsta. Kika in här om du vill veta mer om det. 


Ansvar
Hitta resa är ingen resebyrå och har inget ansvar för resorna i sig. Vi förmedlar endast erbjudanden som vi hittar och det är sedan du själv som bokar genom att följa länkarna på vår sida. 

Lämna ett svar