Palma

Inlagt 2019-03-10

Skulle det inte sitta fint med några dagar i Palma i vår?
Jag har nämligen hittat ett toppenerbjudande med flyg och hotell i tre nätter för bara 1667 kr per person! Häng med här så ska jag berätta mer.

Flygbiljetterna

Från Göteborg kan du, mellan den 7-10 april flyga till Palma för 496 kr!
Detta är ett direktflyg och sträckan flygs av Ryan Air.



Hotell

I Palma hittar jag många fina hotell till bra priser. Bland annat dessa två.

Först ut är Hotell Timor. Ett fyrstjärnigt hotell som fått fina recensioner och där frukost ingår i priset. Det ligger 150 meter från stranden och har både utomhuspool och inomhuspool.

Nästa hotell jag valt ut är Hotell Ur Portifino som också det är ett fyrstjärnigt hotell. Detta hotell ligger 100 meter från stranden, har en stor utomhuspool och närhet till bland annat strandpromenaden.

Självklart kan man hitta ännu billigare hotell än detta också. På skyscanner.se kan man söka vidare om man vill komma ner ännu mer i pris.

Väljer vi Hotell Timor, som just nu har rum för 2342 kr för två personer under dessa datum, och lägger ihop det med flyget hamnar vi alltså på endast 1667 kr per person om ni är två stycken som reser tillsammans!

Boka

Klicka här för att komma till flygbiljetterna.
Klicka här för att komma till Hotell Timor.
Klicka här för att komma till Hotell Ur Portifino.

——————————————————————————————————————–

Annan info

Var alltid noga med att kontrollera eventuellt tillkommande avgifter innan du genomför din bokning. Ryain Air, som denna resa flygs av har till exempel nya bagageregler sedan ett tag tillbaka.




Ansvar
Hitta resa är ingen resebyrå och har inget ansvar för resorna i sig. Vi förmedlar endast erbjudanden som vi hittar och det är sedan du själv som bokar genom att följa länkarna på vår sida.

Lämna ett svar