New York

Inlagt 2019-03-10

New York is calling! Tänk dig New York i maj. Medeltemperaturen är runt 20 grader och hela staden andas vår och liv. Kan det bli bättre?!
Det skulle vara då om man råkar hitta ett riktigt bra pris på flygbiljetter, som jag givetvis gjort åt dig!

Flygbiljetterna

I maj finns det fortfarande en del billiga datum att flyga till New York. Man kan välja mellan några olika datum och få liknande pris som det jag hittat här.
Just de här biljetterna går mellan den 15-21 maj och är ett direktflyg från Arlanda. Biljetterna kostar bara 2334 kr och klassas in under Skyscanners EKO-rankning som du kan läsa mer om här.





Vill man komma ner ännu mer i pris och inte har något emot några mellanlandningar så finns biljetter för otroliga 1967 kr!
Med det här alternativet har du två mellanlandningar på vägen till New York men på hemvägen flyger du direkt. Observera dock att du landar på LaGuardias flygplats och flyger hem från Newarks flygplats.


Hotell

Att hitta ett billigt bra hotell i New York är inte bland det lättaste. Här brukar jag i vanliga fall rekommendera att man hyr en privat lägenhet via Air Bnb istället. Detta brukar bli betydligt mycket billigare om man har tålamod att leta.
Jag har dock letat upp ett hotell som ser riktigt fint ut och har ett pris som är betydligt mycket bättre än många andra hotell och resor till New York.
Hotellet heter Voyage Hotel och är ett trestjärnigt hotell som ligger i Queens.


Priset för att bo på Voyage Hotel i 7 nätter mellan den 15-21 maj är 7617 kr för två personer. Alltså 3808 kr per person. Väljer man dessutom de billigaste flygbiljetterna här ovan landar våran New York resa på 5775 kr för en vecka, om ni är två stycken som reser tillsammans. Och det mina vänner är inte speciellt mycket för en vecka i The Big Apple!

Boka

Klicka här för att komma till flygbiljetterna.
Klicka här för att komma till Voyage Hotel.

——————————————————————————————————————–

Annan info

Var alltid noga med att kontrollera eventuellt tillkommande avgifter innan du genomför din bokning. Dubbelkolla även gärna hur mycket bagage du får ha med dig och om det är några andra speciella regler som gäller på antingen ditt valda flygbolag eller hotellet du väljer att boka.

Som jag nämnde ovan får man uppmärksamma att det händer att man anländer till en flygplats och flyger hem ifrån en annan. Som i det här fallet med den billigare av biljetterna. Detta bör dock inte innebära något problem så länge man är medveten om det.





Ansvar
Hitta resa är ingen resebyrå och har inget ansvar för resorna i sig. Vi förmedlar endast erbjudanden som vi hittar och det är sedan du själv som bokar genom att följa länkarna på vår sida.

Lämna ett svar