Malta

Inlagt 2019-03-10

Nu har jag hittat ett fantastiskt erbjudande till soliga Malta! Håll tillgodo!

Flygbiljetterna

Skyscanner har jag hittat flygbiljetter från Göteborg till Luqa på Malta för endast 370 kr per person!
Just denna resa går mellan den 6-13 april. Det är dessutom ett direktflyg utan krångliga mellanlandningar vilket gör det hela otroligt smidigt.
Värt att nämna är också att Skyscanner lanserat en EKO-rankning där dessa flygbiljetter klassar in. Du kan läsa mer om Skyscanners EKO-rankning här.



Vill man hellre resa från Stockholm Skavsta finns liknande biljetter därifrån på samma datum fast för 425 kr per person. Även det väldigt billigt.




Hotellet

När du anländer till Malta bor du bekvämt på det populära lägenhetshotellet Blubay Apartments som ligger fantastiskt vackert med utsikt över vattnet. Hotellet har fått många bra recensioner och har ett bra läge med promenadavstånd till Sliemas centrum. Följ gärna länken för att se fler bilder från hotellet och dröm dig bort till varma kvällar på den härliga terassen.
Priset för två personer i 7 nätter på Blubay Apartments är 4160kr, alltså bara 2080kr per person.


Eftersom att flyget till Malta endast kostar 370kr så får du alltså en vecka på Malta inkl. flyg och hotell för 2450kr per person om ni är två stycken som reser tillsammans!

Boka

Klicka här om du vill komma till flygbiljetterna från Göteborg.
Klicka här för att komma till flygbiljetterna från Skavsta.
Klicka här för att komma till Hotellet Blubay Apartments.

——————————————————————————————————————–

Annan info

Var alltid noga med att kontrollera eventuellt tillkommande avgifter innan du genomför din bokning. Ryain Air, som denna resa flygs av har till exempel nya bagageregler sedan ett tag tillbaka.
Om du väljer att resa från Skavsta går det flygbussar från Stockholm, Norrköping och Linköping.
Vill du hellre ta bilen så finns långtidsparkering på Skavsta. Kika in här om du vill veta mer om det.


Ansvar
Hitta resa är ingen resebyrå och har inget ansvar för resorna i sig. Vi förmedlar endast erbjudanden som vi hittar och det är sedan du själv som bokar genom att följa länkarna på vår sida.

Lämna ett svar