Personlig reseplanering

Vill du hitta bra prisvärda flygbiljetter, hotellerbjudanden, hyrbil eller liknande men har inte tid eller lust att spendera timmar på att hitta rätt?

Vi hjälper dig! 
Skicka iväg ett mail till info@hittaresa.se med önskad destination, avreseort, datum och budget så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Kanske har du inte ett specifikt datum eller ens en speciell destination i åtanke utan är bara ute efter en bra resa framöver. Ju mer flexibel du har möjlighet att vara desto billigare kan du ofta komma undan.

Hur det går till:
Du kontaktar oss med information om vad du önskar för resa.
Vi återkommer så snart vi kan ( vanligen nästföljande vardag) för eventuella kompletterande frågor.
När vi fått svar på dessa skickar vi en faktura på det överenskomna priset för din personliga reseplanering. När fakturan är betald påbörjar vi jobbet med att hitta den perfekta resan för dig!
När vi satt ihop vårt förslag skickar vi detta som en pdf till dig, komplett med alla länkar du behöver för att klicka dig vidare och boka din resa.

När du fått ditt reseförslag rekommenderas du att boka så snart som möjligt då priserna vi hittar kan förändras snabbt och hotell bli fullbokade osv.

Två dagar efter att du fått förslaget från oss kommer det att läggas ut offentligt på www.hittaresa.se för fler intresserade att ta del av.

Vad det kostar:
För 299 kr letar vi upp de perfekta flygbiljetterna för dig och minst ett hotell som passar just dina önskemål!
Vill du även ha hjälp med att hitta förslag på aktiviteter, sevärdheter eller liknande kan vi givetvis ordna även det mot en kostnad som vi kommer överens om när vi pratat mer om vad du vill ha. Priset sätts utifrån beräknad tidsåtgång för planeringen.

Tänk på att Hitta Resa inte är någon resebyrå utan det du betalar för här är tjänsten att vi letar upp förslag på resa till dig. Resan i sig bokar du sedan på egen hand.