Paris

2019-05-13

Flyg till Paris för 562 kr!

Idag har jag hittat riktigt billiga flygbiljetter till Paris i juni.
Tänk dig att strosa runt längs med Seine, beundra utsikten från toppen av Eiffeltornet och äta en god middag i Montmartre. Visst låter det fantastiskt? Nu har du chansen att boka en resa till Paris till bra pris!

Flygbiljetter

Mellan den 9-12 juni kan du just nu flyga från Stockholm Skavsta till Paris för bara 562 kr. Du flyger med direktflyg och är snabbt framme i Paris.


Hotell

Här nedan har jag tagit med två prisvärda förslag på hotell.

Först ut har vi Kyriad Paris 18 – Porte de Clignancourt – Montmartre. Detta 3-stjärniga hotell ligger på promenadavstånd till den otroligt charmiga stadsdelen Montmartre. Hotellet har fått bra recensioner från tidigaregäster. Här kan du bo mellan den 9-12 juni för 3270 kr. Alltså bara 1635 kr per person för tre nätter om ni är två stycken som reser tillsammans.

Det andra hotellet jag tagit med idag är Hotel Palm – Astotel. Även detta ett 3-stjärnigt hotell men här bor du i centrala Paris med bara 1 km från Gare du Nord.

Boka

Klicka här för att komma till flygbiljetterna.
Klicka här för att komma till Kyriad Paris 18 – Porte de Clignancourt – Montmartre.
Klicka här för att komma till Hotel Palm – Astoel.


Annan info

Var alltid noga med att kontrollera eventuellt tillkommande avgifter innan du genomför din bokning. Dubbelkolla också gärna vad flygbolagen har för bagageregler och vad som ingå i din biljett. 
Kontrollera även så att alla datum stämmer överens med vad du vill boka. 

För att ta dig till Skavsta kan du välja att åka med flygbuss från Stockholm, Norrköping och Linköping. 
Vill du hellre ta bilen så finns långtidsparkering på Skavsta. Kika in här om du vill veta mer om det.  


Ansvar
Hitta resa är ingen resebyrå och har inget ansvar för resorna i sig. Vi förmedlar endast erbjudanden som vi hittar och det är sedan du själv som bokar genom att följa länkarna på vår sida.  

Lämna ett svar