Legoland

2019-05-06

Gratis 2-dagarsentré till Legoland i sommar!


Se hit alla barnfamiljer!
Just nu har Sembo ett fantastiskt erbjudande där du får gratis 2-dagarsentré till barnen när du bokar boende via dem!
sembo.se kan du läsa mer om vilka villkor som gäller.

Boende

Här nedan har jag tagit med några olika alternativ på boende. På Sembos hemsida finns många fler alternativ att välja bland och vilka som finns tillgängliga beror givetvis på vilka datum du väljer.
Priset varierar beroende på hur nära själva Legoland du vill bo och vilka datum du väljer. Priserna här nedan utgår ifrån en sökning för en familj på 2 vuxna och 2 barn.

Först ut har vi Dancamps Trelde Naes. En camping där du bor i stuga med fyra bäddar. Campingen ligger ca 50 km ifrån Legoland men priset är oslagbara 644 kr för fyra personer i två nätter,om ni reser mellan den 18-20 juni. Gå gärna in på länken och läs mer om campingen och boendet.

Nästa boende jag tagit med är även det en camping som erbjuder boende i stuga med fyra bäddar. Riis Feripark ligger ca 18 km från Legoland. Väljer du detta boende kan du mellan den 18-20 juni bo fyra personer i två nätter för 1530 kr.

Vill du bo nära Legoland och föredrar att bo på hotell finns till exempel Zleep Hotel Billund som ett bra alternativ. Här bor du med 5 min bilväg till Legoland och betalar 3080 kr för fyra personer i två nätter om du reser mellan den 13-15 juni.

Det sista alternativet jag tagit med idag är LEGOLAND® Holiday Village. Väljer du det här alternativet bor du istället med 10 min promenadväg till Legoland. Här bor du i charmiga campingstugor och betalar 3790 kr för fyra personer i två nätter om du reser mellan den 13-15 juni.


Boka

Klicka här för att komma sembo.se
Klicka här för att komma till Dancamps Trelde Naes.
Klicka här för att komma till Riis Feripark.
Klicka här för att komma till Zleep Hotel Billund.


Annan info

Var noga med att läsa igenom villkoren för erbjudandet. Under vilken period det gäller, om några datum är undantagna eller om det finns andra restriktioner tex.
Var också noga med att dubbelkolla så att själva Legoland eller andra attraktioner ni planerat att besöka har öppet de dagar ni tänkt åka.
Dubbelkolla även så att alla datum stämmer överens med vad du vill boka.

Ansvar
Hitta resa är ingen resebyrå och har inget ansvar för resorna i sig. Vi förmedlar endast erbjudanden som vi hittar och det är sedan du själv som bokar genom att följa länkarna på vår sida.  

Lämna ett svar