Milano

2019-04-29

Flyg och fyra nätter på fyrstjärnigt hotell för 1559 kr!


Ta några dagar i Milano i början på juni! Besök museum, shoppa, ät pasta eller varför inte åka på utflykt till vackra Comosjön som ligger i närheten.

Flygbiljetter

Flygbiljetterna jag hittat idag går från Göteborg till Milano mellan den 1-5 juni. Du flyger bekvämt med direktflyg och är framme på under 2,5 timme!


Passar det dig bättre att flyga från Köpenhamn finns biljetter till liknande pris även därifrån mellan den 1-5 juni.


Hotell

Här nedan har jag valt ut två olika hotell i lite olika prisklass.

Först ut har vi Barcelò Milan. Detta 4-stjärniga hotell ligger lite utanför stadens centrum. Det är nytt, fräscht och modernt.
Flyger du från Göteborg och väljer det här hotellet får du alltså din resa till Milano för 1559 kr per person om ni är två stycken som reser tillsammans!

Det andra alternativet jag tagit med idag är Oasi Village Hotel & Resort. Här bor du i fina rum med gratis wifi. Detta hotell ligger bara 200 meter från tunnelbanestationen Piola och Milanos centralstation ligger 5 minuters tunnelbaneresa från hotellet.

Boka

Klicka här för att komma till flygbiljetterna från Göteborg.
Klicka här för att komma till flygbiljetterna från Köpenhamn.
Klicka här för att komma till Barcelò Milan.
Klicka här för att komma till Oasi Village Hotel & Resort.


Annan info

Var alltid noga med att kontrollera eventuellt tillkommande avgifter innan du genomför din bokning. Dubbelkolla också gärna vad flygbolagen har för bagageregler och vad som ingå i din biljett. 


Ansvar
Hitta resa är ingen resebyrå och har inget ansvar för resorna i sig. Vi förmedlar endast erbjudanden som vi hittar och det är sedan du själv som bokar genom att följa länkarna på vår sida.  

Lämna ett svar